10Bet

10bet betting

10Bet er en av de fremste når det gjelder online spill og med det virkelig kule blå temaet, gjør de til og med dem til et av de kuleste online spillselskapene. Her kan du spille alt fra E-sport til hesteveddeløp. Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!

Tilførselen er stor, og det er ingen sjanse i verden at du blir sliten. Med mange kampanjer er det mange gode tilbud å nyte. I tillegg blir kampanjene oppdatert, så sjekk ut om noen andre skulle vises.

Bonus og vilkår for bruk

Gjør ditt første virkelige innskudd via nettet eller mobiltelefonen med bonuskoden SE1500, og du får en bonus på 100% opp til 1500 kroner i bonus. Disse tre trinnene må følges for å utnytte bonusen.

  1. Åpne en gratis konto.
  2. Innskudd penger med koden NO1500.
  3. Vinn mer enn innskuddet på en gang, og det er din bonus!

Omsetningskravene ser slik ut.

  1. Du må selge bonusen minst fem ganger før du kan be om tilbaketrekking.
  2. Minimum odds er 1,60. Det er også lov å spille på to kamper, slik at de totale oddsene blir 1,60.
  3. Du har 90 dager til å selge din bonus, ellers vil eventuelle gevinster og bonuser bli trukket.
10Bet – Stor bonus med gode omsetningskrav
 10Bet logo
  • 100% opp til 1500 kroner
  • Bonus må konverteres 5 ganger
  • Minimum odds 1,60
knapp

Støtte på 10Bet

Det er en live chat med engelsktalende støtte. Dette betyr at du må ha mer enn grunnleggende kunnskaper på engelsk for å forstå deg som å forstå de forskjellige vilkårene i spillbransjen. Hvis du ikke gjør det, kan det være litt vanskelig å få svar på spørsmålene eller problemene som oppstår. Ellers er det en god støtte der du får hjelp raskt, og når du forstår, løser de feilen umiddelbart hvis noe skulle gå galt nå.

Fordeler ved 10Bet

Det er et spillbedrift som lenge har vært i bransjen, og er en av de absolutte største. Det er et pålitelig spillbedrift der det ikke skjer skyggefulle ting bak kulissene. Du vet at pengene dine er trygt sendt fra og til kontoen din, og du kan være så sikker på å få pengene du har bedt om fra kontoen din. 10Bet har et av de største spillene, ikke bransjens beste. Den eneste ulempen jeg kan få er at støtten ikke er svenskspråklig og kan gjøre det litt enklere for alle som ikke er så skarpe på engelsk. Finn flere betting sider her!

Til slutt

Det er en enkel og pent designet side hvor du alltid finner det du leter etter. Det enorme spekteret gjør at du alltid finner noe å spille. Selvfølgelig tilbyr de live-spill for de som foretrekker det. Med en generøs bonus og gode omsetningskrav, får 10 et pluss i kanten. Én side verdt å teste da er deilig og stilig design veldig tiltalende.