Expekt

expekt betting

Innsiden på Expekt er det store mengder odds å spille. De følger en hard koll på sportsbooking i Norge, Sverige, England, Tyskland, Italia og over hele verdens ligaer.

Hvis du ikke finner det hos Expekt, finner du det ingen steder du kan si. Expekt tilbyr også nye spillere med en bonus som kan være perfekt for de som ønsker å teste sin ultimate spill side gratis med en velkommen bonus. Velkommen til et av Norges mest populære online betting sider!

Expekt – grusom salgsfri bonus
 Expekt logo
  • 100% opp til 2000 kroner
  • Bonusen vil bli konvertert 6 ganger
  • Minimum odds 2,00
Knapp

Sport Bonus

Tenker du på å spille hos Expekt? Nå er det ingenting å tenke på lenger! Med det nye velkomsttilbudet på Expekt er alle vinnere allerede før det første spillet er lagt til. På Expekt er det 100% aktuelt! Bli medlem, foreta et første innskudd og ta del av innskuddsbonusen på 100%, opp til $ 2000. Finn flere betting sider her!

For de som allerede er medlem av Expekt en stund og vil gjerne hente spillet igjen, er det nå en gylden mulighet. Hvis du har vært inaktiv siden juni 2013, kan du åpne en helt ny konto og dele det samme velkomsttilbudet som nye kunder!

Konto registrering

For å registrere på Expekt, er det bare for deg å klikke her til Expekt. Der vil du bli møtt av et nytt nettsted med fin design og kjempebra spill. Du vil enkelt kunne finne hvor du registrerer spillkontoen din. Du vil kunne bruke denne spillkontoen

Expekt (310120 no bgr)

Kampanjer hos Expekt

Hvis du vil holde styr på når Expekt kjører med sine sjenerøse og fleksible tilbud, anbefales det at du logger deg på kontoen hver dag. Alternativt være aktiv i din epost. Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!

Det er der du kan få mye informasjon om Expeks nye kampanjer og tilbud. Det kan være mange forskjellige typer kampanjer du kan spille. Det kan være konkurranser, bonuser, risikofrie spill og andre morsomme funksjoner som hjelper deg med å øke dine vinnende sjanser i ditt svenske spillested. Vi prøver å holde tritt med alle de kuleste tilbudene som kan få deg til å vinne penger på en litt enklere måte.

 Satser på telefonen

Det er mange spillere som har flyttet sitt gambling fra datamaskinen til mobilen. Det er ikke spesielt rart at flere og flere spillere velger å satse via mobilen. Å spille på sportens verden rett på mobilen din er den enkleste, og ifølge oss, den morsomste måten å spille på odds og spill. Det finnes et bredt spekter av spillsteder som gir deg muligheten til å spille direkte på mobiltelefonen din, og vi kan gjerne kunngjøre at Expekt er et av spillområdene som har valgt å satse på mobilspill.

Støtte og hjelp

Skulle du trenge hjelp til din Expekt-konto, kan du enkelt bruke kundesupporten. Det er en støtte som kontinuerlig hjelper spillere på spillsiden med problemene som kan komme opp. Deres kundeservice kan lett nås. Du kan ringe, e-post eller skrive til deres live chat hvis du føler at det er et spørsmål om Expekt som du vil svare på. Vi har kun hatt positive erfaringer med å bruke Expeks kundesupport.

Rangeringer

Summen av CardMumman er at Expekt er en spill side som oppfyller alle våre krav, og noen ganger mer. Å være i stand til å nå et så bredt spekter og samtidig bli tilbudt mange sizzling bonuser og andre kampanjer. Det er virkelig noe som vil forherre tiden din på siden din. Start konto i dag og få opp til $ 200 i bonus. Vi tror nesten ikke at du blir skuffet over hva Expekt kan tilby deg.