Leo Vegas

Du kan nyte et bredt spekter av sport fra alle hjørner og hjørner av verden. Alt på en plattform som tilhører markedets raskeste og enkleste å bruke.

Leo Vegas er en gigant allerede i dag og vil trolig fortsette å vokse enda mer. Her kan du forvente odds, kundeservice, bonuser og design i verdensklasse. Gå til din beste bettingside!

Velkomstbonus, Vilkår og Salgskrav

Som ny kunde hos Leo Vegas kan du nyte en virkelig god bonus. De dobler ditt innskudd opp til 1000 kr. For å få så mye av bonusen som mulig, kreves et innskudd på 1000 kr som vil gi deg 2.000 kr for å spille for. Mye moro er tatt i kassen ganske enkelt. Når du har mottatt en bonus, har du også akseptert reglene og vilkårene som er angitt for bonusen. Nedenfor kan du lese mer om disse.

  • Bonusen må konverteres fem ganger før en uttak kan gjøres.
  • Oddsen må være 1,50 eller høyere for å matche omsetningskravene.
  • Denne bonusen kan ikke kombineres med andre tilbud.

Som du kan se, er det virkelig gode og rettferdige salgskrav. Men moroa slutter egentlig ikke der. Som en Leo Vegas-spiller, vil du kunne nyte morsomme kampanjer og utfordringer, spesielt i forbindelse med store sportsbegivenheter.

Kundesupport og support

Hvis du har spørsmål eller støter på problemer, kan du alltid kontakte support på Leo Vegas. De er åpne 24 timer i døgnet hele dagen. Du kommer til kundeservice via live chat, telefon eller e-post. Den enkleste måten er å bruke chatten, hvor du får et raskt og informativt svar.

Det spiller ingen rolle hva spørsmålene handler om; det kan være spørsmål om din bonus, omsetningskrav, innskuddsmetoder og så videre. Alle spørsmål er velkomne, og du som spiller tas alvorlig.

Leo Vegas på telefonen

De har vunnet flere priser for deres nesten uslåelige mobile kasino. Så når du laster ned programmet til odds over telefonen, kan du stole på en feilfri app.

Det er flott, alt lastes raskt, og alt du finner på datamaskinen kommer med. Det er perfekt hvis du vil spille når du bor på kampen eller bare ikke har tilgang til datamaskinen.

Derfor er Leo Vegas et godt valg

De tilbyr et pent designet nettsted med en brukervennlig plattform som er veldig enkel å bruke. Det blir morsommere å spille, og hele opplevelsen føles veldig profesjonell. I tillegg tilbyr de en stor bonus for nye spillere. 100% opp til 1000 kr kan ikke høres ut som en bonus utover det vanlige, men omsetningskravene er noen av de laveste i markedet.

Leo Vegas jobber kontinuerlig med å forbedre seg, og det er et voksende selskap, slik som spiller, kan du alltid føle deg trygg og trygg mens du spiller. Fordelene er ganske enkelt mange og mulighetene er også like gode.

Til slutt

Den som venter på noe godt, venter aldri lenge. Men nå er ventetiden over, og Leo Vegas har endelig kommet inn på spillmarkedet. Opprett en konto og test om løven er noe for deg! Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!