RealDealBet

Den allsidige mesteren, inkludert den legendariske profesjonelle bokser Evander Holyfield, ønsker deg velkommen til RealDealBet, en sportsbook med slående gode odds. Det er ikke for ingenting at den tidligere boksen fikk kallenavnet The Real Deal, og hva passer ikke bedre enn å sette det samme friet på denne fantastiske odds siden som også tilbyr kasinospill.

RealDealBet er klar til å passe ditt hjørne i ringen, og gir deg en veldig god avtale og hjelper deg på vei til seier. Her tilbyr du et uslåelig tilbud på kamper til å spille og odds verdt bare en ekte mester. Bak suksessen din hos RealDealBet er et team med mange års erfaring innen sport og spill på nettet, noe som betyr at du alltid kan føle seg trygg i sine hender. Hvis du har spørsmål, er det en meget kunnskapsrik og profesjonell støtte der for deg når du trenger hjelp. Nå kjører vi!

Bonus

Trenger du støtte i ringen? Da kan du være rolig, med velkomsttilbudet på RealDealBet, du er den som får muligheten i runden på en gang. Alt du trenger å gjøre er å åpne en konto gratis og foreta et første innskudd med bonuskoden RDB100 for å motta bonusen din. 100% opp til 1000 kroner er tilfellet, en bonus som kan gjøre noen til mester. Her finner du flere bettingsider!

Din bonus utløser kontoen etter at du først har overført ditt første innskudd, minimum innskudd er 200 kroner. For å bli tildelt en tilbaketrekking av bonusbeløpet, må du selge innskuddsbeløpet samt bonusbeløpet x8 hvor minimum oddsene kan være 1,60, merk at kombinasjonsspill er akseptert her. Tilbudet kan bare brukes en gang per spiller og gjelder bare for de som ikke gjorde et tidligere innskudd på Real Deal Bet.

Kundesupport og support

En mester har alltid et lag bak ham som støtter vått og tørt, selv for de som spiller på Real Deal Bet. 24 timer i døgnet i løpet av uken, er du velkommen til å kontakte support for eventuelle spørsmål. Spørsmålene kan variere fra odds markeder og bonusvilkår til betalingsmetoder. Du kan komme i kontakt med kundeservice via telefon, live chat eller e-post.

Innskudd og uttak

På RealDealBet kan du bruke de fleste betalingsmetoder for å fullføre innskudd og uttak. NETELLER, Bankoverføring, VISA, Mastercard og Skrill er noen av de vanligste måtene, og utenom bankgebyrer, er alle metoder gratis. Alle innskuddene dine går gjennom med en gang, mens tilbaketrekningstidene kan variere avhengig av hvilken metode du velger å bruke.

Til slutt

Gå på Knock Out direkte med RealDealBet. Dette er stedet for deg som bare nyter deg med de beste. Et bredt spekter av sport, gode odds og et eksklusivt tilbud for nye spillere gjør deg til den tyngvevektige mesteren. Betalinger behandles smertefritt og bør du støte på eventuelle problemer eller komme opp med noen spørsmål, er det en nyttig støtte der for deg i løpet av hele tiden på dagen! Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!