Super Lenny

Bonus og vilkår for bruk hos SuperLenny

Du får 100% i bonus på ditt første innskudd opp til $ 500. Hvis du setter inn $ 500, vil du motta totalt 1000 kroner å spille for. Salgskrav for bonuser ser slik ut

  • Du må spille på odds av 1,60 eller høyere.
  • Bonusen + innskuddsbeløpet må konverteres tre ganger før du kan be om uttak.
  • Tilbudet gjelder kun én gang per kunde.

Omsetningskravene til SuperLenny er veldig gode og sammenligner med konkurrentene, de er definitivt på toppen hvis ikke på toppen. Dette er en avtale du burde virkelig nyte som en spiller.

SuperLenny – Sjenerøs innskuddsbonus og svært lave salgskrav
 SuperLenny logo
  • 100% opp til 500 kroner
  • Bonusen vil bli omsatt 3 ganger
  • Minimum odds 1,60
knapp

Støtte og kundestøtte

SuperLenny har svenskspråklig støtte, og du kan nå dem mellom kl. 10.00-00.00 hver dag. Du kan enten få hjelp via live chat, email dem eller ringe. Alle forskjellige måter fungerer like godt og du får raske og gode svar. Kundeservice er av god ferdighet og veldig hyggelig. Den viktigste SuperLenny har sine kunder, og han gir veldig mye til spillerne den absolutt beste opplevelsen de kan få.

Fordeler med SuperLenny

Du får en stor innskuddsbonus med virkelig kuleste handelsbehov. Det er et veldig fint nettsted som fungerer like godt i mobiltelefonen din. SuperLenny jobber kontinuerlig for sine kunder og har et bredt spekter av sport og spill. I tillegg har de vanligvis gode odds sammenlignet med sine konkurrenter. Det er et spillbedrift du kan stole på med raske uttak og bare samarbeide med de største og mest kjente bankene. Du trenger aldri å bekymre deg for ikke å få pengene dine eller at det kommer til å bli rart.

Til slutt

Lenny er den herlige fyren som alle vil være venner med. Det gode ved ham er at han også ønsker å være venner med alle. SuperLenny er et fint og stilig spillbedrift som holder det de lover. Du vil bli garantert å ha en vellykket spillopplevelse, og lengten etter å se opp portene til SuperLenny etter en tids fravær, vil bli bra. Du kan føle deg trygg når du spiller og aldri bekymre deg for problemer. Med svenskspråklig støtte kan du raskt og enkelt få svar på dine spørsmål og bekymringer, eller hvis det er noe problem du trenger hjelp med. Sjekk det ut og se om SuperLenny er noe for deg!