Betway

Det første du legger merke til når du klikker på nettstedet, er den deilige og stilige svart designen. Siden er veldig behagelig å klikke rundt og det flyter på en veldig god måte.

De har et bredt spekter, og du kan spille på en rekke idretter. Det er også noe som kalles in-play på betway og er det samme som live-spill. Hvis du har lyst til å spille fra mobilen eller nettbrettet, er det like bra som Betway har også laget en mobilversjon som fungerer like bra som den på datamaskinen. Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!

Bonus og vilkår for bruk

Som ny kunde på Betway får du en bonus på $ 1000 når du gjør ditt første innskudd! Hvis du setter inn 1000 kroner for å spille for, vil du motta ytterligere 1000 kroner for å spille for totalt 2000 kroner. En bonus er bare vert for de beste og mest lidenskapelige sportsfansene. Vilkår for bruk ser slik ut:

  • Gjør et innskudd på minst $ 100 for å ta ut 100% bonusen.
  • Maksimumsbeløpet du kan motta i bonuspenger er 1000 kroner.
  • Minimum innskudd som skal tildeles bonusen er 100 kroner.
Betway – Få 1000 kr i velkomstbonus
 betway logo
  • 100% opp til 1000 kroner
  • Bonusspill som matcher ditt første innskudd
  • Minimum odds 1,75
knapp

Støtte og kundestøtte

Betway har svenskspråklig støtte som du kan kontakte via chat 09-01 hver dag i uken. For de som foretrekker å ta spørsmål eller problemer via telefon, ring betway på 020-79-3341. Kundeservice er veldig bra, og vi har en veldig god avtale da vi testet hvordan det virket. Bare positive ting, og du får rask hjelp og raske svar på dine spørsmål og bekymringer.

Fordeler med betway

Det er et enkelt og stilig nettsted som også er tilgjengelig i en like god mobilversjon for de som foretrekker det. Bredt utvalg og mange forskjellige valg for å tilpasse spillopplevelsen din i henhold til dine egne preferanser. Kundeservice sørger for at du får en trygg følelse, og det er lett å få hjelpen du trenger. Finn flere betting sider her!

Til slutt

Mybet er et stabilt spillbedrift og har akkurat det du trenger for en vellykket spillopplevelse. Det som mangler er mangel på bonus som lett konkurreres av andre spillbedrifter.

Manglende variasjon av kampanjer er også en minus betway sau. Dessuten er det ingen fremmede. Du får akkurat det du trenger, enten du er nybegynner eller rutine. Det beste med betway er deres superbrede utvalg som er en av bransjens absolutt beste. Du kan spille på alt fra cricket til e-sport, og det er bare deg som setter grensene. Prøv å se om betway er noe for deg!