Bet365

bet365 bet

Bonus og vilkår for bruk hos bet365

Når du registrerer deg som ny kunde, vil du bli tilbudt en innskuddsbonus på 100% opp til 1000 kroner. For å få tilgang til bonusen må du skrive inn din epost etter å ha registrert en ny konto. Der får du en kode som du bruker når du foretar ditt første innskudd. Hvis du ikke har mottatt en kode via e-post, kan du kontakte kundeservice i live chat for å få en ny e-post.

Dermed ser salgskravet ut som din bonus.

  • Du må selge bonusen tre ganger før du kan trekke tilbake.
  • Du har 90 dager til å selge din bonus, hvis du feiler, vil du vinne bonusen og eventuelle gevinster vil gå tapt.
  • Oddsen må være 1,50 eller høyere for å matche omsetningskravene.
  • Du må bare ha en aktiv bonus.
  • Hvis du spiller mer enn en kamp samtidig, må minst en kamp ha 1,50 eller mer i odds.
bet365 – Generøs innskuddsbonus og lave salgsbehov
 bet365 logo
  • 100% opp til 1000 kroner
  • Bonusen vil bli omsatt 3 ganger
  • Minimum odds 1,50
knapp

I tillegg til denne fantastiske bonusen, er det mange forskjellige kampanjer du kan se. Akkurat nå har de en europeisk fotballbonus. Hvis du spiller mer enn tre kamper i samme spill, får du en bonus avhengig av hvor mange kamper du spiller. For eksempel, hvis du spiller sex, seks kamper i samme spill, får du en 20% bonus hvis du vinner. Jo flere som matcher jo større bonusen. Gå til flere betting sider!

Støtte og kundestøtte

Bet365 har støtte 24 timer i døgnet. Du kan slå til deres live chat som reagerer raskt og er veldig hyggelig. Du kan til og med e-poste dem. Det kan også stille spørsmål via telefon 24 timer i døgnet og samtalen er gratis. Det er en av de beste live-støttene på markedet, med åpen 24/7 spiller det ingen rolle om du støter på problemet ditt midt om natten. Du får rask og enkel hjelp på bet365.

Fordeler med bet365

Den største fordelen er at det er et velkjent spillbedrift der du kan være trygg på at alt går rett. Rask og høflig støtte som gjør spillopplevelsen feilfri. Du kan matche live-strømmene rett på nettstedet, og de har et utrolig bredt spekter.

Til slutt

Bet365 er en gigant i spillverdenen. Et spillbedrift som ofte oppdaterer sine kampanjer og har en virkelig saftig velkomstbonus. Du kan stole på en spillopplevelse som har den lille ekstra. I tillegg er det en enkel design på nettstedet som gjør at alt flyter veldig bra, og vi på Bettingsidor har aldri opplevd noen feil eller problemer med bet365. Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!