Unibet

På Unibet er det virkelig alt du trenger i sportsbooking. Hvis det ikke er på Unibet, er det sannsynligvis ikke noe i det hele tatt. Med de beste ligaene som La Liga, Serie A, Premier League og Ligue 1, kan du alltid jukse på de heteste kampene. Unibet tilbyr også en hyggelig velkomstbonus når du blir en ny kunde hos spillfirmaet. Trinn inn i varmen til en av verdens mest etablerte spillområder. Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!

Sport Bonus

Har du tenkt på å velge et nytt spill-sted å forhandle? Unibet bør være et naturlig valg for deg som deres velkomstbonuser blir høye. Du har to forskjellige innskuddsbonuser som du kan velge mellom.

Hvis du velger den første bonusen, kan du motta en innskuddbonus på 500% opp til 500 kr. Det betyr at du bare legger inn en fin hunk og får totalt $ 600 å spille for. Hvis du velger det andre alternativet, får du 200% innskuddsbonus opp til 1000 kroner. Deretter kan du sette inn et innskudd på 500 kroner og få 1500 kroner å spille for. Her finner du flere betting sider!

Uansett bonuser du velger, kan du prøve ut Unibet utvalg av sports- og odds, men av hensyn til bare å bruke dine hardt opptjente kroner.

Konto registrering

Ved å klikke herfra vil du bli tatt direkte til Unibets registreringsside. Du blir møtt som en virkelig stilig og utformet nettside med kanskje den mest maxed ut gaming. For å registrere deg hos Unibet er like enkel som den er for Celine Dion synge. Bare følg instruksjonene du har en konto hos Unibet raskere enn det tok å Hakan Şükür å score i bronsekampen mot Sør-Korea i VM i 2002.

Kampanjer hos Unibet

Unibet har alltid en ny kampanje som du kan dele. En landskapskampanje er deres vinnende vennekampanje. Deretter får du 1000 kr for hver polar du løser til spillfirmaet. Pass på at vennene dine bytter til Unibet, og du tjener penger på kjøpet. Andre kampanjer som kjører regelmessig, er risikofrie spill og forsikrede spill. Et risikofri spill er at du vil få pengene tilbake hvis du mister.

Når du forsikrer spillet ditt, kan du også få penger tilbake. For eksempel kan du slutte å spille spillet. Hvis laget ditt så mister gevinsten på ekstra tid, vil du så returnere dine nasjonale dollar til spillkontoen din.

Det er også spillmesterskap, fotballturneringer i den vinnende potten og spesialtilbud for maxade sportsalder som du kan nyte hver uke. Noen av Unibets bonustilbud sendes via e-post og tekstmelding til eksisterende kunder. Pass på å sjekke enhetene dine, slik at du aldri savner et tilbud fra innsatsstedet. Hvis du har spørsmål om bonuser eller kampanjer, bare skriv til støtten. Deretter får du svar på tankene du måtte ha.

Satser på telefonen

Selvfølgelig kan 2017 klø fra mobiltelefonen, selvfølgelig vil du se for gitt. Unibet tilbyr deg både en app eller et spill direkte fra mobilnettleseren din. Fordelen med å bruke appen er at du sparer mye mobildata i forhold til å spille på mobilbrowseren din.

Du kan ha en iPhone, Android eller en annen operatør, men spill Unibet uansett hvor du er. Unibets mobilside fungerer også bra hvis du har en iPad eller annen nettbrett. Med Unibets mobilnettsted blir du mer fri enn en trekkfugl.

Støtte og hjelp

Unibets kundeservice er helt enestående og har også mottatt priser for sin fremragende service. Under hjelpefanen finner du svaret på de vanligste spørsmålene. Hvis du fortsatt ikke finner svaret på det du lurer på, er du heldig å ha tre forskjellige muligheter til å kontakte vår kundeservice.

På et nostalgisk preg, kan du bruke ditt hjem telefonen (eller mobil, men det er ikke den samme følelsen) og snakke direkte med en godt utdannede medarbeidere fra støtten. Du kan også kontakte kundeservice hvis du har litt lengre saken eller mange spørsmål. For de som bor i dagens teknologi, er live chat absolutt anbefalt. Deretter får du hjelp direkte og ikke har lange ventetider. Ikke nøl med å kontakte kundeservicen, uansett hva dine tanker er. Det er ingen dumme spørsmål om spill og spill.

Rangeringer

For å oppsummere Unibet oppfyller de alle kravene vi stiller med et spillbedrift. Spillutvalget er av høyeste nivå med alt fra de mer etablerte konkurranser og ligaer å spille i mindre kjente sport og turneringer.

Kampanjene er gjennomtenkte og varierte, noe som betyr at det alltid er en ny bonus for deg å laste ned. Støtten og kundeservice er i en klasse av seg selv, noe som betyr at du alltid kan føle seg trygge med spillfirmaet.

Unibet er et etablert, seriøst og elsket spillested, og det er ikke så rart å vurdere hva de står for. All Unibet vil børste mot verdensklasse, og hvis du ikke allerede er medlem av spillselskap er på høy tid å få det i dag. Ellers savner du et av markedets beste velkommen bonuser i sportsbooking.