Er Online Sports Betting lovlig?

Lovligheten av Internett-gambling kan synes å være et komplekst problem for innbyggerne i USA og med god grunn: det er. Det er uenighet om hva loven faktisk sier, og til de som er ryddet opp, vil bildet alltid kommer til å være litt overskyet. For bedre å forstå lovligheten spørsmålet, er det best å se tilbake på noen historie av anti-gambling lovgivning.

bet

FEDERAL REGULATIONS FOR VEDONLYÖNTIBONUS

For en del år, USA argumenterte mot lovligheten av Internett-gambling vedonlyöntibonus med siterer Interstate Wire Act, som ble Kongressen vedtok å forby sports gambling mellom stater ved hjelp av telefon eller andre ledninger som inneholder enheter.

Ettersom finske vedonlyöntibonus har internett hadde ennå ikke oppfunnet, en rekke juridiske eksperter spørsmål ved om loven gjaldt online gambling.

Det andre spørsmålet som oppsto fra handlingen var om det gjaldt alle former for gambling eller bare satser på sportsbegivenheter. I 2002, det femte amerikanske Circuit Court of Appeals opprettholdt en dom i Louisiana som avviste et søksmål fra to internett gamblere mot kredittkortselskaper etter å ha kjørt opp gjeld ved å plassere innsatser på kasinospill. I oppsigelsen, domstolen avgjort Wire loven bare gjaldt sportsbegivenheter.

I 2006 vedtok kongressen SAFE Port Act, som ble skrevet for å øke sikkerheten for finske vedonlyöntin havner, men knyttet til lovgivningen var ulovlig Internet Gambling Enforcement Act for bonuser, som forbyr amerikanere fra å bruke kredittkort, elektroniske pengeoverføringer, eller kontroller for å finansiere internett-gambling aktivitet.

LOVEN REGULERER FINANSIERING

Det er viktig å merke seg, de Gambling Enforcement Act kun for seg hvordan internett gambling kontoer er finansiert, ikke selve betting.

Etter sin passasje av loven, Lawrence Walters, en Internett-gambling lov advokat, dukket opp på PBS’ Newshour show, og uttalte:

“Lovforslaget har ingen innvirkning på den enkelte spillerens aktivitet. Lovforslaget er sentrert på å begrense visse finansielle transaksjoner, noe som krever at bankene identifisere og blokkere transaksjoner går gjennom sine servere og deres systemer, og krever at den faktiske nettsteder, internett gambling nettsteder, stopp og blokkere disse transaksjonene.”

Keith Whyte, administrerende direktør for National Council of Problem Gambling, dukket opp på samme vis som Walters og avtalt med sin uttalelse, og sa:

“Lovforslaget er interessant, ved at den ikke gjør gambling på internett ulovlig. Det gjør finansiere innsatsen din på internett ulovlig. Den finansielle transaksjonen er det som er kriminalisert her, ikke nødvendigvis State of Play”.

Onlinesports og andre kilder oppmerksom på at til tross for disse lovene, til dette punktet – fra høsten 2017 – ingen person noensinne har blitt belastet med å bruke elektroniske boken nettsider for å plassere sportsspill.

DET JURIDISKE SEAS

Antigua-baserte  Bovada , en av de største online sports betting nettsteder, sier at den eneste lovlige måten for amerikanske idretter bettors er å satse offshore med online gambling nettsteder. Disse nettstedene er basert i Antigua eller nederlandske Antillene. “De tar innskudd ved behandling i henhold til internasjonale koder og har bygget opp store og lojale follo,” Bovada notater.

Selv om føderale og statlige myndigheter aldri har ladet enkelte bedre, de har tiltalt operatører av disse nettstedene. “Forbes” bemerker at i 2012 FBI tiltalt   Calvin Ayre , grunnleggeren av Bodog, firmaet som eier og driver Bovada. Men fem år senere, i 2017, FBI droppet de fleste av anklagene mot Ayre, etter at han tryglet skyldig i en forseelse kostnad av å være et tilbehør i ettertid i overføring av gambling informasjon i strid med den føderale Wire Act, ” Forbes “bemerket i en oppfølgingsartikkel.

I 2013  17 mennesker ble belastet med å operere en ulovlig gambling ring i USA  Men, var deres virksomhet basert i USA, som er ulovlig. Online gambling nettsteder, men er helt lovlig i utlandet, et poeng at land som tillater disse områdene har blitt hevdet i internasjonale domstoler.

I 2003 landet over Antigua og Barbuda innlevert en klage til Verdens handelsorganisasjon mot USA på grunnlag av at regjeringens forbud mot Internett-gambling krenket sine rettigheter som WTO-medlemmer, og organisasjonen medhold i Antigua og Barbuda. USA anket dommen, men WTO har opprettholdt den opprinnelige dommen i flere appeller. USA innrømmet til slutt at det Opposing Internet gambling var i strid med WTO, og selv ble enige om å betale $ 1 million i erstatning.

BETTING SIDER BETRAKTNINGER

Den lange og korte av alle disse motstridende regelverk er at du – en person – kan satse på nettet via juridiske offshore nettsteder, med relativ sikkerhet for at du ikke vil bli belastet med eventuelle forbrytelser fordi utenlandske gamblingsider er lovlig. Du kan imidlertid ikke overføre og motta penger for betting sider spesifikke spill eller en serie av spill online. I stedet, bemerker Bovada, du setter penger med oversjøiske online betting nettsted og bruke penger (som allerede er avsatt i utlandet) for å finansiere dine spill.

Hvis du er vellykket, kan du ikke motta dine gevinster via at kredittkortet. I stedet sier Bovad, vil du motta midler gjennom et papir sjekk skrevet til deg av online-området eller via pengeoverføring.