Bethard

bethard betting

Det første inntrykket du får når du besøker Bethard er det tøffe miljøet som ligner en underjordisk bar et sted i verden.

Det lille morsomme oppsettet med øl, boksehansker og bokseposer gjør at du føler deg litt som hvordan maskinen blir hevet. Allerede her har de klart å fange sin interesse.

Med bredt spekter og lett å sjekke lagets tidligere resultater, er Bethard et betting side definitivt foretrukket. Du kan enkelt finne de kampene eller sportene du vil spille i den venstre kategorien, og klikk deretter på forskjellige underfaner.

Bonus og vilkår for bruk

Når du legger inn penger på en betting bonus, kan du velge å delta i en innskuddsbonus. Dette betyr at umiddelbart etter at du har deponert, matcher Bethard 100% opp til 1400 kr. Deretter legger du inn 1400 kr du vil motta totalt 2800 kr for å spille for. Bonusen aktiveres umiddelbart slik at du ikke må vente på å begynne å spille. For å delta i dette tilbudet må du plassere minst 100 kr og maksimumsbeløpet som matches er 1000 kr. Slik ser omsetningskravene ut.

  • Du må konvertere bonusbeløpet og innskuddsbeløpet 7 ganger før du kan ta ut pengene dine.
  • Oddsen skal være minst 2,00 for å bli regnet med salgsbeløpet, og bare ett odds per kamp og marked er tillatt.
  • Hvis du ikke oppfyller salgskravene innen 30 dager, ta ut penger og eventuelle gevinster.
  • Baseball eller amerikanske fotballspill er ikke inkludert i salgskravet.
BetHard – Schysst-bonus med gode omsetningskrav
bethard bettingsider
  • 100% opp til 1400 kroner
  • Bonusen vil bli konvertert 7 ganger
  • Minimum odds 2,00
Knapp

Støtte og kundeservice hos Bethard

Bethard har fokusert mye på sin kundeservice og har jobbet for å få veldig god støtte med høy kompetanse. Du får raske svar på dine spørsmål, og siden støtten er åpen alle dager og dager på dagen, vil du alltid få hjelpen du ber om. Hvis du føler at du vil svare på dine spørsmål via telefon, kan du sende nummeret ditt via e-post, og de vil ringe deg så snart som mulig. Du har tre alternativer, telefon, e-post og live chat.

Fordeler ved å spille på Bethard

Det øker ikke bare maskinens status, men det er også andre fordeler. Hurtig ladetider på siden, eller ja, det kan du nesten ikke kalle det ladetider da det flyter ekstremt godt. Stilig og stilig design som er overraskende humørbærende. Som ny spiller får du en fantastisk innskuddsbonus med de mest krevende omsetningskravene.

Kanskje den største fordelen er at det er et svensk spillbedrift. Alt føles trygg og det er ingen fremmede.

Avslutningvis

Du vil ha en veldig morsom spillopplevelse på Bethard, og du vil definitivt føle hvordan adrenalinpumper når du lager oddsen om at Real Madrid vil score overtid og Ronaldo får et frispark 32 meter unna målet. En spillopplevelse som er verdt å oppleve. Det brede spekteret av oddstips gjør at du hele tiden kan finne nye ting å spille hvis du er trøtt. Det er alltid morsomme ting å spille på! Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!