Comeon

 

På ComeOn blir du raskt trukket inn i spennende spillk atom. Med et bredt spekter av masser av sport som spenner fra snooker til amerikansk fotball. Du kan også spille live odds, og tilbudet er like bredt der. Det er også noe som heter Flash Bet hvor du spiller på neste hjørne, straffespark, mål, kaste og frispark i løpet av de neste fem minuttene.

Du kan også spille hvem som skal bli Danmarks neste statsminister. I tillegg til det brede området, flyter området godt og det er veldig enkelt å navigere. Elegant og stilig design gjør det veldig hyggelig å henge på ComeOn, og spillopplevelsen er på topp. Gå til flere betting sider.

Bonus og vilkår for bruk

Når du registrerer deg som en ny ComeOn-spiller, kan du velge mellom to forskjellige bonuser.

 1. Innskudd 500 kroner – få 1500 kroner å spille for
 2. ComeOn dobler ditt første innskudd opp til 3000 kroner

Den første bonusen er perfekt for de som har litt strammere økonomi. I tillegg er ComeOn veldig sjenerøs og gir deg 1000 kroner ekstra på kontoen, så du får totalt 1500 kroner å spille for. Omsetningskravene ser ut som følger.

 • Innsatsbeløp: 8x (din innsats + bonusbeløp)
 • Minimum odds for hver innsats: 2.00
 • Minimum antall valg med disse oddsene: 2

Den andre passer deg som har tenkt å sette inn litt mer penger å spille fordi du kan tjene mer bonuspenger. Omsetningskravene ser ut som følger.

 • Innsats: 3x (din innsats + bonusbeløp)
 • Minimum odds for hver innsats: 2.0
 • Minimum antall valg med disse oddsene: 1

Noe som du bør være oppmerksom på, er at innskudd som er gjort med Moneybookers, Neteller, PaySafe, Webmoney, Smartpay og Ukash, er utelukket fra å aktivere denne bonusen.

ComeOn – velg fra to gode velkomsttilbud
 ComeOn logo
 • 100% opp til 3000 kroner
 • Bonusen vil bli konvertert 6 ganger
 • Minimum odds 2,00
knapp

Støtte og kundeservice på ComeOn

ComeOn har en støtte og hjelper deg raskt og enkelt med spørsmål og bekymringer. Er at noe har gått galt på en registrering eller lignende er de raske til å hjelpe deg å løse problemet. Du kan enten sende e-post eller skrive til dem i en live chat. Du er i stand til å nå dem via telefon, men det vil sannsynligvis ikke være nødvendig når deres live support er helt på topp.

Det er veldig komfortabel med en god støtte og som tar kundene sine på alvor med raske svar og enkle løsninger på problemer som oppstår.

Fordeler med ComeOn

De har et veldig bredt spekter, og ComeOn passer til alle typer spillere. Vil du gjøre en større innskudd er det en bonus for deg. Har du lyst til å gjøre en mindre, er det en som passer deg. Du har derfor valg som alltid føles bra som spillere. Instruksjonene er veldig klare på ComeOn og sjelden oppstår misforståelser. Problemfrie gevinster, lett å komme i gang og fremfor alt lett å spille noe som gjør det til en spillopplevelse uten sidestykke.

Til slutt

Et spillområde med et bredt publikum, og det er lett å begynne å spille. Med to forskjellige bonuser som gjør det enkelt for deg å velge hvilket nivå du ønsker å sette deg på. Kul og enkel design gjør at du raskt finne det du leter etter, og du ville ha å gjøre det, kan du få hjelp gjennom den svensk-talende live support. Det er et spillselskap som legger ut gode og rettferdige odds med fokus på sine kunder å ha en god spillopplevelse mulig. Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!