Betclic

Betclic er en deilig side med mange odds uansett hvilken sport du liker. Betclic er rettet mot det engelske markedet, men siden har odds fra hele verden. Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!

Bonus og vilkår for bruk

Betclic tilbyr ulike typer kampanjer for sine spillere. Foreløpig er det ingen depositum bonus for nye spillere, i stedet posisjonere seg Betclics som et område der de fokuserer på sine aktive og lojale spillere, og gir dem nye kampanjer, avhengig av hva som skjer i sport verden.

En favoritt er Multi + som dere som liker å sette sammen flere spill til en kombinasjon spillet for å få oddsen kan bli ytterligere belønnet hvis du setter sammen minst en kvint, så BetClic tilbyr en bonus som øker til 10 prosent for hver ekstra spill legger etter en femling.

Andre tilbud Betclic tilbud kan være, for eksempel, kan man få risikofritt spill i Champions League, eller risikofritt spill hvis du satser med mobiltelefonen. I tillegg har Betclic jobbet i jackpotter i sportsspillet. Du kan tipse 1X2 på 15 spill, som Stryktipset eller du kan vippe resultatet i en rekke spill for å få noen av de jackpottene varierer fra noen hundre tusen opp til hundre millioner kroner. Og du kan få gratis spinn hvis du vil satse på helgens kamper. Gå til din beste bettingside. Så hold øye med deres kampanjer.

Støtte og kundestøtte

På siden er det et hjelpesenter hvor du kan få mest mulig svar. Dessverre tilbyr Betclic kun e-post kundesupport, men du kan få svar innen 24 timer. Imidlertid er det ingen live chat eller telefon uten at bare e-postkontakt drar ned samlet vurdering litt.

Fordeler med Betclic

En grusom funksjon og kanskje det beste ved Betclic er deres utbetaling i odds. Med Cashout kan du bare ta ut gevinsten på forhånd bare! Så la oss si at du har innsats på bortelaget i en fotballkamp for gode odds. De gjør 0-1, men du føler at spillet er litt skjelven og egentlig bare ønsker dommeren å blåse i fløyta. Deretter kan du gå inn og faktisk “utbetale” gjennom denne funksjonen. Du blåser bare kampen og spillet vinner, med reduserte odds. Det avhenger av hvor lenge det gjenstår av kampen. Du kan også gjøre en “delvis cash out”, som betyr at du kan løse ut en del av innsatsen din, samtidig som noen av bittet vedvarer. Cashout er bare tilgjengelig på enkelte spill, men du kan enkelt filtrere for å se hvilke kamper du kan bruke på utbetaling.

Til slutt

Betclic er rettet mot sine eksisterende brukere. De verdsetter lojalitet, og hvis du synes det er fint å bare ha en spillkonto, og jeg er ganske fornøyd med det så er BetClic et godt valg for deg, så de gjentar kampanjene for sine brukere. Det er en stilig og lett å manøvrere område som er hyggelig å besøke, og det er lett å finne det du leter etter gjennom søkeboksen eller menyer. En annen god ting er at når du er på siden slik at du kan se live score og spill som er i ferd med å starte hvis du er ivrig etter å livebetta.