888sport

Med mange forskjellige tilbud, er 888sport et spillbedrift for å holde øye med. Det fine og raske oppsettet gjør nettstedet veldig attraktivt, og du er rask til å sjekke ut tilbudet.

Og du vil ikke bli skuffet. 888sport har et bredt spekter og er et av de ledende spillselskapene. I tillegg til en eksklusiv velkomstpakke er det mange muligheter for forskjellige gratis spill. Hvis noen som er i Premier League nummer 8 vinner en gratis innsats. Og hvis noen i Champions League gjør hat-triks, får du også en gratis innsats. Mulighetene er uendelige på 888sport. Her finner du flere bettingsider!

Bonus og vilkår for bruk

Når du registrerer en 888sport konto og foretar ditt første innskudd, får du en bonus på 100% opp til 1000 kroner. Hvis du setter inn 1000 kroner, vil du motta 2.000 kroner å spille for. Slik ser omsetningskravene ut.

  1. Bonusen krediteres kontoen din når ditt første innskudd er konvertert en gang med akkumulerte odds på 1,50 eller høyere, og alle spillene dine er avgjort.
  2. Når bonusen er kreditert til kontoen din, vil bonusbeløpet alltid bli brukt først.
  3. For å ta ut bonusbeløpet må det være satse seks ganger med akkumulerte odds på 1,50 eller høyere. Hvert spill må avgjøres for å kunne telle mot innsatskravene. Kun spill på “sports odds” teller mot innsatskravene.
  4. Løst og ugyldig hva som ikke teller i forhold til oppføringskravene.
  5. Når bonusen er aktivert, kan du ikke trekke tilbake noen midler før bonuskravene er oppfylt.
  6. Alle bonuser vil bli solgt innen 60 dager, hvis spillene ikke blir handlet innen denne perioden, vil alle bonuser og gevinster generert fra det bli fortapt.

I tillegg til denne velkomstbonusen, er det mange andre tilbud. Mange sjanser for forskjellige gratis spill som du ikke bør gå glipp av. Alle disse forskjellige tilbudene finner du under “Kampanjer” -fanen på 888sport.com.

888sport – God innskuddsbonus og mange andre kampanjer
 888sport logo
  • 100% opp til 1000 kroner
  • Bonusen vil bli konvertert 6 ganger
  • Minimum odds 1,50
knapp

Støtte og kundestøtte

Det er noen spørsmål om ofte du kan bla gjennom hvis du lurer på noe, og du ikke får svaret du leter etter, du kan sende e-post til støtten. Det er ingen live chat eller et telefonnummer du kan ringe. Dette gjør at 888sport får en minus som det noen ganger kan ta tid før du svarer. Jeg har aldri opplevd noen problemer eller lignende på nettstedet. Og de fleste svarene vil bli funnet hvis du klikker litt rundt.

Fordeler med 888sport

Det er et flott og veldig enkelt nettsted, og det er også en veldig god mobiltilpasset side for de som foretrekker å spille når en datamaskin ikke er tilgjengelig. Bredt spekter av forskjellige spillalternativer, det er også mange forskjellige live odds å velge mellom. En gledelig velkomstbonus og kontinuerlig oppdaterte kampanjetilbud er et stort pluss på kanten.

Til slutt

Et spillbedrift som holder det de lover og passer deg som nybegynner og deg med litt mer kjøtt på beina dine. En spill side for alle enkelt. Du vil alltid finne noe å spille og spillopplevelsen er førsteklasses. Hold tommelen din fordi alle spiller 8 år gammel i Premier League for å score så du kan nyte de gratis spillene! Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!