Betsson

Betsson er et svenskbasert spillbedrift med sterk fokus på ulike sportsspill og odds. Det oransje temaet gjør oppsettet forskjellig fra andre nettsteder, og det er faktisk veldig stilig og pent. Siden er veldig enkel å bruke og det er korte ladetider. Betsson er et ledende spillbedrift, kanskje for sin sjenerøse bonus eller kanskje for deres iøynefallende deilig design. Finn din beste betting side her!

Det brede spekteret og kontinuerlig oppdatering av kampanjer gjør Betsson til et av markedets heteste spillbedrifter. De fokuserer tungt på sine kunder og jobber hardt for å være på topp.

Bonus og vilkår for bruk

Når du registrerer deg som ny kunde hos Betsson, kan du dele et risikofri spill. Gjør et første innskudd på minst $ 200, og du vil få din første innsats refundert til ethvert tap opp til $ 1000.

Salgskrav til bonuspengene dine.

  • I tilfelle tap, vil du få tilbake din innsats uten omsetningskrav
  • Eventuelle gevinster må handles en gang før en tilbaketrekking kan finne sted
  • Minste odds for å oppfylle omsetningskravene er 1,50
  • Minimum innskudd for å motta bonusen er SEK 200
  • Tilbudet gjelder kun én gang per kunde.

Med andre ord, en god bonus med rettferdig omsetningskrav. Det er også andre kampanjer å ta del av, og et eksempel er deres bonus hvis du spiller French Open. Hvis du spiller noen live odds og gevinster, får du 10% ekstra i betaling av Betsson.

betsson – Mulighet for en stor bonus
 Betsson logo
  • Risikofri spill verdt 1000 kroner
  • Overskuddet skal selges en gang
  • Minimum odds 1,50
knapp

Støtte og kundeservice hos Betsson

Betsson har lagt stor vekt på deres støtte og det er merkbart. Med alle timer på dagen og hver dag på året er det en kundeservice av absolutt høyeste klasse. Du kan velge å kontakte sin live chat hvor Betsson lover svar innen 30 sekunder. Hvis du vil sende e-post til dem, svarer svartiden på 30-60 minutter og på telefonen svarer de umiddelbart.

Vi har alltid mottatt svar innen den lovede tiden, og det har alltid vært informative svar. En kundeservice du kan stole på hvis du har noen spørsmål eller i tilfelle det ser ut som noen sånn.

Fordeler med Betsson

Du får en mer enn gratis bonus og det er i tillegg til de andre kampanjene å delta. Siden er fin, enkel og du vil ikke kaste bort mye tid på å prøve å finne det du leter etter. Det er en svenskspråklig støtte som reagerer raskt, og du kan nå dem på flere forskjellige måter.

Betsson passer deg som nybegynner, selv deg som er kjent. Vil du ha gode odds, rask tilbaketrekking, lekkasjeoppsett og gode bonuser du har funnet riktig?

Til slutt

Betsson jobber kontinuerlig for å forbedre opplevelsen for sine kunder og deres mål er å være et av verdens ledende spillbedrifter. Du vil bli garantert å ha en fin spillopplevelse hvis du velger Betsson. De samarbeider kun med de store og mest kjente bankene, så du trenger aldri å være bekymret for at en uttak vil gå tapt eller at pengene er i usikre hender. Alt er bra på Betsson, og du kan føle deg trygg. Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!