Mr Ringo

Mr Ringo er virksomheten som gir deg en komplett sportsbook på et enkeltnavigasjonsnettsted. Siden starten i 2014 har virksomheten tiltrukket nye spillere takket være det vennlige og spennende miljøet. I tillegg, med et bredt spekter, har spillerne ikke vært i stand til å holde seg unna. Med gode odds og mange spillalternativer ser Mr. Ringo deg på å finne spillet ditt, enten det er tennis, fotball eller kampsport. Klikk her for oddsbonuser eller oddstips!

Bonus og omsetningskrav

Mr Ringo gir alle nye spillere en sjenerøs og konkurransedyktig bonus på 100% opp til 1000 kroner. Alt du trenger å gjøre for å bli kjent med den hyggelige bonusen er å gjøre et første innskudd på minst $ 200, og så ringer Mr. Ringo ditt beløp opp til $ 1000. Finn din beste betting side her!

  • Gjør et første innskudd på minst $ 200
  • Tilbaketrekningen er godkjent dersom spillet er registrert og belastet 10 ganger
  • Minste oddsene som skal inngå i omsetningskravet er 1,8

Odds

Mr Ringo har etablert en komplett sportsbook på relativt kort tid. Her finner du alt fra fotball, amerikansk fotball til spill på håndball, ishockey og eSport. Med et stort spilltilbud er du garantert noe for deg i jakten på de fine gevinsten. I tillegg, med brukervennlig side, kan du raskt og enkelt navigere til de beste oddsene.

En komplett sportsbook bør selvsagt inneholde en livspelseksjon. Også her, Mr. Ringo gir deg et fint utvalg med de beste oddsene på mange spill. Livespel gir deg muligheten til å følge kampen direkte og skape en følelse for neste kamp i kampen, og så kan du klikke på ditt vinnende spill, så enkelt med Mr Ringo.

Støtte og kundestøtte

Mr Ringo forsvarer sine spillere, og selvfølgelig ønsker han å gi dem best mulig støtte. Derfor kan du først og fremst søke svar på deres “Ofte stilte spørsmål” -side som dekker et stort antall spørsmål som vises i spillerne. Skulle du ikke finne svaret ditt, kan du kontakte dem via et enkelt og fleksibelt kontaktskjema. For å krysse kundeservice, vil vi selvfølgelig finne sin live-chat tilgjengelig hver dag mellom kl. 11.00 og 19.00.

Mr Ringo ønsker å gi sine spillere best mulig støtte og med profesjonelle supportagenter kan du forvente god service!

Fordeler med Mr. Ringo

Et ensidig og friskt nettsted med gode bonuser og odds, samt mange spillalternativer. Hos Mr Ringo, får du alltid profesjonell rask og enkel hjelp fra supportagenter som gjerne svarer på dine spørsmål og bekymringer.