Hvordan å satse på boksing

Boksing og betting har gått hånd i hånd i mange år, kanskje litt for tett til tider. På begynnelsen av 1970-tallet, satser på boksing var mer populær enn å satse på NFL, men påstander om feste kamper og fryktelige dommerens avgjørelser slått mange mennesker bort fra betting aspekt av sporten. For det meste har imidlertid boksing gjort en god jobb med å prøve å gjenvinne publikums tillit til integriteten til sport.

Boksing bruker penger linjen og er ganske rett frem i forhold til blog satser, som oddsen vil bli gitt ved siden av hvert bokseren navn. Oddsen på en hypotetisk boksekamp ville lese:

John Smith -200
Pete Brown 150
Tegn 2000

Bettors som satser på Smith vil måtte risikere $ 200 for å vinne $ 100, mens bettors som satser på Brown blir bedt om å risikere $ 100 for å vinne $ 150. De bettors som tror kampen vil ende i uavgjort nødt til å risikere $ 100 for å vinne $ 2000. Det er viktig å merke seg at du ikke trenger å satse $ 100 for å vinne $ 150, kan du risikere $ 20 for å vinne $ 30, men penger linje odds er gitt i form av $ 100 innsatser.

På boksing spill, må fighter vinne kampen eller du mister din innsats. Dersom kampen blir erklært uavgjort, blir spill på begge jagerfly erklært tapere og bookmakere, samt eventuelle bettors som satset på uavgjort, er svært fornøyd.

Det er viktig å merke seg at dersom kampen du satser på ikke har muligheten til å satse på uavgjort og kampen ender uavgjort, alle innsatser er refundert, som det er behandlet som en uavgjort innsats i andre idretter.

BOKSING PROPOSITION BETS

Fordi en rekke kamper finne å være ganske ensidig, vil bookmakere vanligvis kommer opp med flere proposition innsatser på store kamper. Den mest populære av disse er over / under for hvor lenge kampen varer. Innsatsen fungerer på samme måte som en over / under innsatsen i andre idretter, men i stedet for spill vil det være over eller under et visst antall poeng scoret, satser du over eller under et visst antall runder pågår.

boxing

En slik satsing forslag kan se slik ut:

Over seks fulle runder -140
Under seks fulle runder 120

Hvis du satser i løpet av de seks fulle runder, vil du vinne innsatsen så lenge begge jagerfly er i ringen for starten av den sjuende runden. Hvis du satse på under seks fulle runder, vil du vinne innsatsen gitt kampen stoppes når som helst før den klokkesignalisere slutten av runden nr 6. Hvis kampen er stoppet mellom slutten av den sjette runden og begynnelsen av den sjuende runden, alle over / under spill vil bli erklært tapere og du vil ha et annet tilfelle av meget fornøyde bookmakere.

Den andre hoved proposition innsats for boksekamper satser som fighter vil vinne ved en stans eller knockout. Bruk av John Smith vs. Pete Brown kampen ovenfra, kan vi forvente å se odds tilsvar til:

John Smith ved KO eller stans -110
Pete Brown av KO eller stans 200

For denne innsatsen, Will Smith støttespillere bare vinne sine innsatser hvis han scorer en knockout dommeren eller stopper kampen og erklærer ham vinneren. Hvis Smith vinner kampen ved avgjørelsen, ville hans støttespillere taper veddemålet, som han ikke vinne med KO eller stans.

Den samme situasjonen gjelder for de som satset på Brown, hvor han må vinne på knockout eller stans, i motsetning til å vinne ved vedtak.

Der har du det grunnleggende å satse på boksing. Kanskje neste gang en kamp kommer sammen, vil du være i stand til å levere en knockout punch til din bookmaker ved å plukke en vinner.