Mobilbet

mobilbet betting

Mobilebet er et spillbedrift som har truffet industrien med storm. Deres suksess har gått av rakettfart, og de har nå blitt en konkurrent til de virkelig store spillselskapene. På mobiltelefon får du en virkelig saftig velkomstbonus i størrelsesorden 200% opp til 600 kroner.

Det er en av de mest fordelaktige bonusene som er tilgjengelige på markedet i dag, og det ville være synd å savne et slikt våpentilbud. Tilbudet er veldig bra, og det er enkelt å navigere rundt på nettstedet. Bruk av mobiltelefonen som mange vil ha i dag fungerer like bra.

Bonus og omsetningskrav

Som ny kunde kan du nyte deres velkomstbonus på 200% opp til $ 600. Hvis det ikke er nok, kan du også få en ekstra bonus på ditt andre innskudd på et senere tidspunkt. Så får du 50% opp til 1500 kroner. Når du mottar en bettingside bonus, er det noen regler og salgskrav som du må følge med. Hvordan disse ser ut som du kan lese mer om her under;

  • Du må selge din bonus og deponere fem ganger før du kan trekke tilbake.
  • Minimum odds for å matche omsetningskravene er 1,80.
  • Bonusen er kun tilgjengelig for spillere som bor i Norge og Sverige.

I tillegg får du 100 gratis samtaler i forbindelse med ditt første innskudd på Starburst spilleautomat. Dette gjelder også hvis du velger å utnytte bonusen på ditt andre innskudd. Så totalt 200 gratis nedlastinger kan lastes ned!

Støtte og kundestøtte

Skulle du ha noen problemer under ditt opphold på mobiltelefonen eller har noen spørsmål, kan du alltid gå til deres støtte. Den når deg via live chat eller e-post. Kundeservice tar deg alltid som spiller alvorlig, og du blir alltid behandlet til en god avtale. Det spiller ingen rolle om det er problemer eller noen spørsmål. De arbeider hele tiden for å få deg til å føle deg så god som mulig.

Fordeler med mobilspill

Den store velkomstbonusen er en stor fordel hvis du ønsker å gjøre et lite større innskudd. De fleste oddsbonusene er 100% opp til 1000 kroner mens mobile spill er opptil 3000 kroner. Deretter har du et bredt spekter av utforskninger og mange forskjellige spill. Skulle du ønsker å ta en pause fra innsatsen, kan du alltid ta en titt på kasinoet, så vel som det er godt lager.

En annen stor fordel er at mobilapplikasjonen fungerer veldig bra. Der har du akkurat det samme området som på din datamaskin. Gå til din beste bettingside. Å være i stand til å spille hvor du vil, er fin, så du trenger ikke å være bundet til å ha tilgang til en datamaskin.

Til slutt

Et spillbedrift som har utviklet seg mye i 2015. De har endret design og gjort nettstedet mye lettere å bruke. Det brede spekteret av den store sjenerøse velkomstbonusen gjør mobiltelefonen en med urviseren alternativ for de som har lang erfaring, selv med deg som har litt mindre. Dra nytte av to bonuser og mange gratis samtaler og se om mobiltelefonen er noe for deg! Klikk her for oddstips!