Maxade kamper og bonuser i kveldens Champions League

Det sies at det er tre dager for fotballelskere som er litt ekstra spesielle. VM-finalen, når den første født er født og når Champions League endelig starter igjen. Nytt for dette året er at det er fire grupper per spill i stedet for to som det har vært de siste årene. Det betyr en pakket kveld med åtte kamper som starter kl 20:45.

Fra svenske øyne er Lindelöfs debut for Manchester United høy interesse. Vigge har ikke spilt et minutt siden serien startet, men i kveld får han endelig sjansen når Jones og Bailly blir suspendert. Mourinho gikk ut og feiret Lindelöf før kampen og sa at de andre spillerne skulle være bekymret. United er satt mot Basel i kveld på Old Trafford og tre poeng er et must. Det andre betting spillet i Gruppe A spilles mellom Benfica og CSKA Moscow.

Les mer om betting sider her!

Lustigs keltiske kammer i kveld i kveld

I gruppe b mottar Ancelotti Bayern München Belgia Anderlecht på Allianz Arena. I samme gruppe går oljeklubben PSG til Celtic Park for å møte Mikel Lustigs Celtic. Både Bayern og PSG er overlegne favoritter for å komme videre fra gruppe B.

I tøff gruppe c, får Chelsea en rolig start når debutering Qarabag FK vil prøve å score en poengsum på Stanford Bridge. Lykke til, sier vi! I Roma spilles en forhåndsbestemt maksimal kamp når Atletico Madrid går til den italienske hovedstaden i kampen mot AS Roma.

Last ned bonus

Til slutt har vi gruppe D og fjorårets kvartfinale mellom FC Barcelona og Juventus. Barca har mistet Neymar og Juventus var overlegen katalaner i fjor. Ikke desto mindre er Barcelona den beste favoritt på kveldsmøtet. Den greske gigantene Olympiacos og Sporting Clube de Portugal spiller også i gruppe D og kveldsmøtet er viktig for å nå tredje plass og Europa League etter nyttår.

Champions League-bonus på Betfair

Betfair har ikke gått glipp av en fullpakket kveld med toppfotball foran oss. I dag får du $ 100 for å bruke på live-spill når du spiller for $ 200 på en kamp i kveldsrunde. En perfekt måte å feire tilbake på fotballkrembaren.

  • Spill for 200 kr på hvilken som helst Champions League kamp
  • Få 100 kr i live spill betfair bettingside

Leave a Reply

Your email address will not be published.