Oddstips 18/10, Champions League, Bayern München – Celtic, 1

Bayern har sett motganger

Ting har ikke gått som planlagt for Bayern München hittil denne sesongen, og med sine aldrende tropper, begynner noen sprekker som virker som truer deres dominans i Bundesliga. Men de er fortsatt en stor trussel mot alle lag, og Celtic vil være veldig bekymret for sine sjanser i dag.

Vertene klarte å fullføre sine tre kamper uten en lørdagseier med en 5-0 hammer av Freiburg etter de mislykkede Bundesliga-kampene på hver side av deres sjokkerende show i Paris hvor de tapte 3-0.

På fall eller ikke, viser at Bayern München har vunnet åtte av sine 12 racing kamper denne sesongen, viser at de fortsatt har kvalitet til å slå nesten noen. De har også nettet 35 ganger i denne perioden og står nå overfor en Celtic som ikke er kjent for sin defensiv evne i Europa.

Celtic har en vanskelig tid mot det største laget

Celtic plukket opp en fantastisk 3-0-seier over den ujevne Anderlecht i sin siste Champions League-kamp, ​​men Bayern München er en helt annen utfordring. Den siste utfordringen de møtte var deres hjemmekamp mot PSG, og det endte i et 5-0-tap for Brendan Rodger-laget.

Vi lager tips på Bayern 5-0, og et spilltips på Bayern -2.