Grand problemer Carabao Cup

Tid for dag to av den fjerde runden av Carabao Cup. Hvis vi ser den samme spenningen i kveld som under gårsdagens kamp, ​​har vi mye å se frem til. Antonio Contes Chelsea får en Everton etter 2-5 tapet hjemme mot Arsenal på søndag nå står uten manager. 13 km nord for Stamford Bridge spilte det en betting sider London-derby mellom Tottenham og danner sterke Slaven Bilic West Ham. Vil det være ekstra tid og shootout selv i kveld?

Gårsdagens kamper ga oss stor dramatikk, og det var egentlig bare Manchester United av favorittene som hadde full kontroll over sine motstandere. Mourinhos menn kunne lett avvise Swansea i Wales etter to mål av Jesse Lingard. Svensken Victor Lindelöf laget 90 minutter, men fikk den verste vurdering av alle United-spillere i den lokale avisen Manchester Evening News – med sin femte på en skala fra ti.

City og Arsenal i trøbbel

Lokal rivaler by hadde slet hjemme mot Championship side Wolverhampton, og det tok straffer for å skille lagene spiste. Dette etter at spillet er ferdig 0-0 etter både ordinær tid og ekstraomganger. En gang var det en by sterkere og sette alle fire straffer, mens Wolves bare vansmektet med et mål.

Utvidelsen var nødvendig selv i London når Arsenal tok Johan Elmanders gamle klubb, Norwich. Selv om en divisjon forskjellige lagene på Arsenal hadde store problemer og Norwich så lang tid til å være på vei til et stort smell med Josh Murphy mål på 34 minutter. I minutt 85, men flatet Arsenal til 1-1 gjennom erstatning Edward Nketiah og til slutt kom 2-1-målet av samme mann. 18-åringen Nketiah suksess stedfortreder reddet Wenger og Arsenal er nå i kvartfinalen.

Last ned Bonus

Tokelo Ranties tidligere klubb AFC Bournemouth avvist bare Middlesbrough FC 3-1 mens Bristol City hadde viser den urolige Crystal Palace. Sluttresultatet ble skrevet til 4-1, men det var faktisk Crystal Palace tok ledelsen i kampen etter målet ved Sako.

Spill for Carabao Cup of PAF

Holder kveld samsvarer med samme spenningsnivå som i går, kan vi med stor glede ser frem til torsdag med høy underholdningsverdi. Hvis du ønsker å satse på Carabao Cup og andre fotball og sport, kan vi virkelig anbefale PAF. Deres sport boken er av høy kvalitet med mange solide markeder – både live og pre game. Besøk klapp på fly for en spillopplevelse utenom det vanlige.