UEFA Champions League Pick: Manchester City vs Borussia Dortmund

Manchester City hadde seieren på sine hender i deres besøk i Madrid, nå må de til debut hjemme med en seier over Borussia Dortmund, dette onsdag klokken 14:45 PM ET på Etihad Stadium.

By slo Fulham 2-1 i løpet av helgen som de var en tidlig mål bak. Edin Dzeko har vært stor i starten av sesongen som kommer fra benken.

Fulham

“Mot Fulham her er det alltid vanskelig,” City-sjef Roberto Mancini sa “. De er et godt lag, har gode spillere, en god manager. Denne banen er alltid en tøff for oss, men problemet er at vi var 1-0 nede, og jeg vet ikke hvorfor, fordi straffen ikke var straffe.

“Vi var 1-0 nede, og Fulham klarte ikke å skyte på mål for de første 20 minuttene. Det var et problem, men jeg er glad fordi spillerne fortsatte å spille godt, holdt rolig og vi hadde mange sjanser”.

Borussia er en av de mest dynamiske lagene i Europa akkurat nå; de kan utnytte offensivt med hastighet på jakt etter sin spiss Robert Lewandowski eller styre tempoet i kampen med en flott midtbanen. De vil være vanskelig å slå for City.

“Guttene har gjort det bra, i det som har vært en vakker kveld for fotball,” Klopp sa etter hans team slå Borussia Monchengladbach5-0 på lørdag. “Det er ingenting å klage på i dag.

“Vi mer enn gjort opp for fomle våre to-målet bly (mot Eintracht Frankfurt) i kveld. Vi hadde en veldig god andre omgang, mot en topp motstander. Vi scoret noen virkelig flotte mål”.

Manchester City er oppført -140, Dortmund 350, og Draw 160.