God betting sider nettsted?

Hvis du har brukt mye tid på nettside så du har lagt merke til at en stor del av det vi gjør er å hjelpe våre lesere til å finne steder å gamble på nettet. Vi gjør anbefalingene linger av de beste destinasjonene for betting sider og spill , noe som innebærer utfører omfattende forskning og grundig testing av de mange alternativene som er tilgjengelige.

betting photo

En ting vi blir ofte spurt om er hva vi mener er de viktigste egenskapene for en EU betting side å ha . Det er et vanskelig spørsmål å gi et klart svar på, så er det flere faktorer å vurdere. For eksempel kan en bestemt egenskap være svært viktig for en gambler og ikke i det hele tatt er relevant for en annen. Visse egenskaper er viktig for enkelte typer nettsteder, men ikke så viktig for andre.

På denne siden, men vi prøver å svare på spørsmålet som best vi kan. Vi har listet opp flere av hva vi føler for å være de viktigste egenskapene i hver av følgende kategorier. Vi har også forklart hvordan vi vurderer disse attributtene når vi sammenstille våre rangeringer.

Security

Når du gir en betting sider med dine personlige data, og betro dem med pengene dine, bør du føler deg helt komfortabel. Det er derfor det er viktig at du bruker et nettsted som er trygt og sikkert. Følgende attributter er viktig i denne forbindelse.

Regulering & Licensing

Det er ingen verdensomspennende organisasjon som er ansvarlig for styrende online betting sider. I stedet er det ulike betting sider jurisdiksjoner rundt om i verden. I hver av disse jurisdiksjonene, det er en offisiell organisasjon, eller flere organisasjoner i noen tilfeller ansvarlig for å regulere områder som er basert i den aktuelle regionen.

Disse organisasjonene, vanligvis kjent som konsesjonsmyndighetene, satt standarden at nettstedene må følge. De setter vilkårene for å få innvilget konsesjon og vilkårene for å holde en lisens. De satt ut en rekke regler og forskrifter om de forskjellige tingene som områder som kan og ikke kan gjøre. Noen Konsesjonsmyndighetene er svært strenge, mens andre er mer avslappet.

Dette betyr at selv om de fleste gamblingsider er regulert og lisensiert, de ikke alle måtte forholde seg til de samme standardene. Av åpenbare grunner, ser vi å anbefale bare de områdene som er underlagt streng regulering.

Omdømme og historie

Noen ganger vil en ny betting sider kommer sammen som er veldig bra. Av denne grunn har vi ikke ignorere nye områder når vi bestemmer hvilke alternativer å anbefale til våre lesere. Imidlertid er steder som har eksistert i lang tid, og som har bygget opp en solid track record alltid kommer til å være å foretrekke. Det er en mye større følelse av trygghet når du bruker et nettsted som har vist seg å være pålitelig og troverdig.

Segregering av midler

En kunde skal være trygg på at deres penger er alltid trygg på en betting sider, selv om det området går ut av virksomheten eller annen grunn. Dette er grunnen til at vi liker å se operatørene holde sine egne penger atskilt fra kundeinnskudd. Det legger bare et ekstra nivå av beskyttelse. Riktig segregering av midler er virkelig en viktig sak i vårt syn, og det er faktisk motarbeide en konsesjon.

Teknologi og programvare

Teknologien og programvare som brukes av en gambling side vil ha en betydelig innvirkning på hvordan trygt og sikkert det er. Alle kundedata bør være fullt beskyttet av sikkerhetsprogramvare for å hindre hackere får tilgang, og alle finansielle transaksjoner bør være fullt kryptert av samme grunn.

betting photo

HVORDAN VI VURDERE SIKKERHET OG SIKKERHET

Det finnes mye forskning som er involvert i vurderingen av trygghet og sikkerhet for nettsteder. Vi må undersøke hvor de er lisensiert og hva slags lisenser de har. Vi sjekker hva regulering de er utsatt for, som er der vår kunnskap om de ulike online gambling jurisdiksjoner og Konsesjonsmyndighetene rundt om i verden er nyttig. Vi sjekker også hva sikkerhetstiltak de har på plass for å beskytte kundedata og kundemidler.

I tillegg til at vi dykke inn i deres fortid for å se om det har vært noen tidligere rapporter om manglende betaling eller andre dårlige rutiner. For denne delen av våre vurderinger, må vi ta hensyn til det faktum at enkelte områder bedre over tid, og andre lar sine standarder slip. De kan også bli solgt, noe som kan resultere i en endring til det bedre eller en endring til det verre. Derfor kan tidligere resultater bare fortelle oss så mye i enkelte tilfeller.