Fullblods Oppføringer og resultater

Hver horseplayer trenger å vite hvem som er i gang og hvordan de er ferdig. Her er de beste kildene for oppdatert oppføring og rase resultatdata for nordamerikanske fullblods hesteveddeløp. Det er verdt å merke seg at Equibase er nordamerikanske racing offisielle statistiker. De samler og distribuerer den rå tidligere prestasjoner og resultater data til de fleste andre leverandører (for eksempel Daily Racing Form) som kan kompilere at data og presentere det på litt forskjellige formater.

 Det er også informasjon tilgjengelig for  travløp .

KILDER FOR DATE ENTRY OG RACE RESULTATER

Equibase Entries
melding av spor og dato for Nord-Amerika. Du kan også finne endringer og riper  her. Equibase også umiddelbart inkorporerer riper på sine oppføring sider, så hvis du alltid se her først vil du ikke tilfeldigvis plukke en ikke-deltaker.

Equibase Race Resultater
Sammendrag race resultater for belastningen måneder etter spor og dato for Nord-Amerika. Full diagrammer er tilgjengelige her den siste uken i PDF-format. Sammendrag resultatene er nyttig for de bare interessert i spille utbetalinger, den “endelige resultatet”. Diagrammer brukes hvis du trenger å se individuelle hest forestillinger i en bestemt rase.

DRF Entries
melding av spor og dato for Nord-Amerika fra Daily Racing Form. På løpsdagen (e) du følger, dagens endringer og riper er tilgjengelig .

DRF Race Resultater
Oppsummering resultater etter spor og dato for Nord-Amerika.

 Mer

Full diagrammer er tilgjengelige her den siste uken i PDF-format.

DRF Stakes Resultater – en hendig side med resultater for alle stakes løp for de siste 1-2 månedene, inkludert PDF-diagrammer.

Fullblods Stakes Race Schedule
Stakes løp på nordamerikanske spor med en håndveske på $ 75.000 eller mer. Oppdateres ukentlig.

  Vanligvis denne listen blir lengre i sommermånedene når flere spor kjører rikere løp, og haler i vinter når bare varmere vær kretser (med unntak av akvedukten indre spor møtes) tilbyr vesker som høy.

Daglig Racing Form Klokker
Registrer deg for å få e-post når hester eller trenere du angir trene eller føres til å rase. Du kan også se for bestemte typer løp eller carry beløp i Pick 6 og andre innsatser. Noen handicappers bruke trenerens trening mønstre for å se om en hest er forventet å vinne neste gang.

Equibase Virtual Stabil
Registrer deg for å få e-post når hestene du angir trene eller legges inn i et løp. Dette er ofte brukt av handicappers som så en hest satt i en tapende innsats, men føler at hesten er grunn for en seier neste gang ut, og ønsker ikke å gå glipp av muligheten til å satse på at hesten.

BRISnet
Informasjon tjeneste med gratis inngang, resultater, sanntid toteboard og nyheter. Også selge valg og mange typer datafiler for handikap eller tidligere resultater programvare. Tidligere et uavhengig selskap, er det nå en del av Churchill Downs familien av selskaper og er sterkt integrert med Churchills “TwinSpires” konto satser system.