Odds tips 22/10, La Liga, Celta Vigo – Atletico Madrid, x

Atletikk har egentlig ikke startet enda

Diego Simeones atletikk har ikke vært så overbevisende denne sesongen, og dette kan være en vanskelig kamp for dem. Med bare 2 poeng så langt, er Champions League sesongen i reell fare for å avslutte ved første forhindring, og de har funnet livet vanskelig på veien i La Liga, spesielt i offensiven, der de har slitt for å bryte ned lagene. Dette kan være en som samsvarer med noen få involverte mål.

Celta har ikke møtt en slik motstand her ennå

Celta har vært ganske bra denne sesongen under sin nye sjef Juan Carlos Unzué, og de har scoret 12 mål i sine siste 3 kamper. Galikerne har imidlertid ikke spilt noen av de fire siste sesongens beste fire, så vi vet ikke for mye om hvordan Unzué vil nærme seg de tøffere kampene.

Han vil sikkert vise Athleti stor respekt og sørg for å følge hvordan andre lag har spilt seg mot dem på det siste. 4 av Atletis siste 5 borte kamper har endte i 0-0, så det virker sannsynlig at de vil holde det forsiktig og forsøke å finne et mål som ikke er utenfor omfanget fordi de har noen spennende spillere i offensiven som kan produsere et øyeblikk av magi.

I dette skal vi utgjøre et spilltips på 1-1, og et spilltips på tegning, samt under 2,5 mål.