Özil på vei til Manchester United!

Özil

 

Mezut Ozil, ifølge Daily Mirror fortalte sine lagkamerater om at han vil forlate Arsenal for Manchester United i sommer når kontrakten hans går ut. Dette har åpnet for Wenger å selge allerede i januar for ikke å miste den tyske verdensmesteren helt gratis etter sesongen.

Turene har vært mange rundt Mezut Ozil som virkelig brøt igjennom i 2010-VM i Sør-Afrika da han hjalp sitt land til en bronsemedalje med sin makeløse blikk for spillet. Det blendende kampspillet gjorde klubber som Manchester United, Barcelona Real Madrid, interessert i den 22 år gamle tysken.

Mange titler for Özil

Til slutt var det Real Madrid som pungade opp 15 millioner euro for Ozil etter sin første sesong overtok nummer 10. Det samme sesong vant han ligaen assists i hele La Liga med sine 17 assists. 2012-13 ble Luka Modric kjøpt opp der mange var bekymret for at Özil skulle brukes til å bli brukt. Men Gelsenkirchenfödda sønn var fortsatt en god sesong og bidro 26 assists alle turneringer – som var mer enn noen annen spiller i Europas beste ligaer.

Til tross for en god sesong valgte Özil å signere for Arsenal 2013 hvor han har bodd siden da. Titlene i klubblaget har vært lett å telle, og det har bare vært to FA Cup-titler og en Community Shield. I det tyske landslaget, har det vært mye bedre med en VM-gull i 2014, en VM bronse i 2010 + en U21 seier i EM 2009 i Sverige.

Özils kontrakt utløper i sommer, og som ennå ingen nye kontrakter skrevet i noe som tyder på at det vil være et trekk. Ifølge Daily Mirror har Ozil fortalt lagkamerater at han ikke vil forbli på Emirates, men har planer om å forlate Arsenal for Manchester United. Wenger falt Van Persie til United. Spørsmålet er om han er klar til å slippe en annen stor stjerne til en rivals-klubb?

comeon

Spill på Comeon

Hvis du ønsker å spille på overganger, fyrstikker eller noen andre av all engelsk fotball har å tilby, slik at vi virkelig anbefale deg å spille på Comeon. Et kult spillbedrift med fine bonuser. Når du blir nytt medlem av Comeon få en velkomstbonus på enten 100% opp til 3000 SEK eller setter inn $ 100 og få $ 500 å spille for. I tillegg får du en veldig fin pizza hjemme til døren. Yum!