UFC 206 Odds: Holloway vs. Pettis “Høydepunkter” fornyet kortet

mma photo

UFC 206-kortet (10 desember 2016, i Toronto) har gjennomgått noen endringer siden vi sist ga deg oddsen , så la oss ta et øyeblikk til å fange opp.

Daniel Cormier vs Anthony Johnson II, den viktigste hendelsen, ble vraket i slutten av november etter Cormier ble tvunget til å trekke seg på grunn av skade. UFC scrambled å erstatte Cormier, noe som tyder på tidligere betting sider Strikeforce lett tungvekt Gegard Mousasi, men Johnson falt og valgte å holde ut for Cormier match-up.

Ny jente på blokken, Poliana Botelho, ble også planlagt å møte Valérie Létourneau, men Botelho ble mistenkelig fjernet fra kampen og erstattet av stipendiat nykommer Viviane Pereira.

Den mellomvekt bout mellom Tim Kennedy og tidligere UFC lett tungvekt Rashad Evans ble også vraket etter Evans’ pre-kampen MR-undersøkelse viste noen uregelmessigheter, noe som gjør ham uskikket til å kjempe. The  Ultimate Fighter 17 mellom vinner Kelvin Gastelum var booket som erstatning.

UFC 206 var allerede en uimponerende kortet, med interessant match-ups, men mangler store navn trekker. Med tapet av Evans, Cormier, og Johnson, mistet kortet de største navnene det hadde.

For å avhjelpe situasjonen, UFC strippet Conor McGregor sin fjærvekt tittelen, tildelt den til daværende midlertidig mester Jose Aldo, og gjorde Holloway-Pettis kjempe en fjærvekt midlertidig mesterskap kampen. Det var en måte å kunstig øke innsatsen i Holloway-Pettis match-up, som ble bumped opp til hovedturneringen.

Her er en titt på de tre største kamper på fornyet kortet.


Oppdatert UFC 206 Odds

Max Holloway (-185) vs. Anthony Pettis (145)

Anthony Pettis vil være med å kjempe for andre gang i fjærvekt divisjon etter å gjøre overgangen fra lett og han vil være opp mot Max Holloway, den tredje rangert fighter i divisjonen. Pettis kommer av en rekke høyprofilerte tap, mens Holloway siste tap var å Conor McGregor tilbake i 2013. Ta Holloway å fortsette sin marsj opp fjærlette listene.

Plukk: Max Holloway (-185)


Donald Cerrone (-270) vs Matt Brown (205)

var et kompromiss erstatning for Cerrone kampen Matt Brown. Han er den 14.-rangerte weltervekt i UFC og kommer av en første runde tap til Jake Ellenberger. På den annen side, er Donald Cerrone en veteran av sporten som har tatt på de beste krigere i flere divisjoner. Brown vil gi ham en test, men Cerrone is i en litt høyere liga, ferdigheter og erfaringsmessig.

Plukk: Donald Cerrone (-270)


Tim Kennedy (-222) vs Kelvin Gastelum (175)

Kennedy har ikke kjempet i UFC siden 2014 da han ble rystet av Yoel Romero. Han er rangert som 12. i mellomvekt divisjon, men på 37 år, er han svært nær gardiner av sin karriere. Kelvin Gastelum er mye yngre (25) og har mye å bevise. Han er likevel å vise at han kan håndtere selv blant de beste, men hans prestasjoner under The Ultimate Fighter inngir tillit. Hans verdi på 175 inspirerer en innsats.