UFC Odds: Fight Night Heads Down Under

UFC leder down under til Melbourne, Australia denne helgen (26 November) for en actionfylt kamp natt 101. Den viktigste begivenheten vil inneholde en mellom sammenstøt mellom to topp ti-kandidatene, Robert Whittaker og Derek Brunson, som vil legge et mye nødvendig gnist til divisjonen.

Mens kortet ikke er stablet med store navn uavgjorte, gjør det inkluderer noen interessante match-ups og en overfladisk kjennskap til australske håpefulle og har-beens som kan interessere resten av verden.

Whittaker og Jake Matthews er to store navn som kommer ut av Australia akkurat nå, og dette vil være deres første sjanse til å overskrift en main event. Også i miksen er Dan Kelly, en 39 år gammel judo mester. Og så er det Kyle Noke, som var bokstavelig talt “Crocodile Hunter” Steve Irwin livvakt før han ble profesjonell.

ufc photo

La oss ta en nærmere titt på reker (pass på at jumbo reker?) På barbie.


Derek Brunson (-130) vs. Robert Whittaker (110)

Vinneren mellom den australske Whittaker (16-4) og Brunson (16-3) vil bevege seg et skritt nærmere en sjanse på mellomvekt tittelen. De to jagerfly tilby noen friskhet til en aldrende og stillestående divisjon. Whittaker er først og betting sider fremst en spiss og foretrekker å kjempe på føttene. Brunson er en mer godt avrundet fighter som ikke er redd for å ta kampen til bakken. Jeg ser hjemmepublikummet blir skuffet som Brunson bakken-and-pounds vei til en seier på poeng.

Plukk: Derek Brunson (-130)


Jake Matthews (-270) vs. Andrew Holbrook (230)

Matthews (10-2) skal gi Aussie fans noe å feire i hans kamp med Holbrook (11-1). De to jagerfly har både vunnet en haug av sine kamper gjennom underkastelse (Matthews har fem; Holbrook har ni). Mathews, på bare 22 år gammel, mangler finesse men mer enn gjør opp for det med atletiske. Fighting hjemme vil bare gi ham mer energi. Se etter ham å overvelde Holbrook med sin fortsatt rå talent.

Plukk: Jake Matthews (-270)


Omari Akhmedov (-185) vs. Kyle Noke (160)

Noke (22-9) har sitt arbeid kutte ut for ham når han tar på Akhmedov (15-4). Den Dagestani nyter en eksplosiv kampstil, lik stipendiat Sambo fighter Khabib Nurmagomedov, og har en dødelig bakken-og-pound spillet til å gå med det. Hvis han kan ta 36-åringen Noke til bakken, er det nesten definitivt over for ham.

Plukk: Omari Akhmedov (-185)


Andre Hovedkortet kamper :

Alex Volkanovski (-160) vs. Yusuke Kasuya (140)

Khalil Rountree (-150) vs. Tyson Pedro (130)

Seo Hee Ham (-115) vs. Danielle Taylor (-105)

Plukker: Yusuke Kasuya (140), Khalil Rountree (-150), Seo Hee Ham (-115)