Holde Sportsspill i perspektiv

En av de vanligste misforståelsene om sportsspill, eller noen form for gambling, er at det er bare tapere som har problemer som følge av deres gambling. Ingenting kunne være fjernere fra sannheten. Mens de som vanligvis taper penger har et annet sett med problemer som oppstår økonomiske bekymringer, en rekke sports gamblere, inkludert de som break-even eller vise et overskudd, vil finne sine sportsspill å være et forstyrrende kraft i deres familieliv .

En primær årsak er mengden av tids sports betting har en person. Dette betyr ikke handikap spill, eller prosessen der en person plasserer sine innsatser , som er der en satset bør bruke mest tid, men i stedet vanligvis innebærer å se kampene på TV hele natten. Når det er gjort på en daglig basis, er det lett å se hvordan en ektefelle kan bli litt lei.

En av de tingene mange idretter bettors må innrømme er at om de se kampen på TV eller ikke vil ha noen betydning for det endelige resultatet. Det er ikke som om Lakers kommer til å kalle en timeout og si: “Vel, Bob slått av fjernsynet så det er ingen vits i å prøve lenger.”

Sluttresultatet vil fortsatt være den samme, uansett om du får det på nettet umiddelbart etter konkurransen, fra å se ESPN, eller fra morgenavisen. Du trenger ikke å bruke hver natt bor limt til TV eller foran datamaskinen.

Ta en natt eller to av og tilbringe den med familie eller venner. Du vil alle føler seg bedre om det.

SKJULE DIN BETTING

Jeg er stadig overrasket av antall personer som gjemmer sine sports betting aktiviteter fra sin ektefelle. En slik handling er en katastrofe som venter på å skje, og i mange tilfeller som bod til slutt vil miste mye mer enn sine sportsspill.

De vil miste sin familie også.

En person skjule sin idrett gambling fra sin ektefelle er vanligvis gjør det fordi ektefellen mener de ikke har råd til å tape de pengene som er satset. Hvis det er tilfelle, må bettor å spørre seg selv om de satser for mye eller om de skal selv være spill i det hele tatt. Hvis en satset innser de ikke bør satse, men kan ikke hjelpe seg selv, så det er på tide å vurdere å få hjelp med sine gambling vane. Jeg er ikke en ekspert på spilleavhengighet, men jeg vet nok til å kjenne igjen noen av symptomene, og satser når du vet du ikke bør er absolutt en av dem.

ØNSKER DU Å BLI RIK

En annen vei der idrett bettors tendens til å miste perspektivet er i størrelsen på sine innsatser . Altfor mange bettors stadig satser mer enn skal være, selv om spredning av online sportsbooks   har bidratt til en mindre grad, som bettors kan bare satse hvor mye penger de har på kontoen sin.

De satser på kreditt gjennom en ulovlig bookie er mer tilbøyelige til å satse store mengder, spesielt i begynnelsen av en ny uke, som de mener de har fem eller seks dager å få, selv om de skulle skje for å tape penger. Bettors som normalt legger $ 200 innsatser vil ofte finne seg å satse $ 500 eller mer på et spill når den nye uken begynner, som igjen er en katastrofe i verk.

Ett råd sport bettors Bør ta til etterretning er Lem Banker sier: “Bet ikke hva du ønsker å vinne, men hva du har råd til å tape.” Som går hånd i hånd med en annen del av gode råd, som sier at hvis dine sportsspill gevinster eller losings kommer til å endre kvaliteten på din livsstil, er du sannsynligvis satser for mye.

Mange idretter bettors ikke innser at hvis de satser på et spill for glede formål, kan det være like moro med en $ 20 innsats på et spill som det er med en $ 400 innsatsen. Den viktigste forskjellen er litt mindre angst, og hvis en satset virkelig trenger at angst, de sannsynligvis bør ikke være gambling i første omgang.

HVA SPORTSSPILL BØR VÆRE

Den viktigste grunnen til at en person bør satse på idrett er for nytelse. Hvis de tilfeldigvis gjøre litt penger på samme tid, det er flott, men mengden av folk som vil vise en langsiktig gevinst i sports betting er ekstremt liten.

For mange mennesker, er sports betting sider egentlig en hobby og noe de gjør fordi de liker å se en og annen lek med noen få dollar plassert på utfallet. Hvis de taper, er det fint med dem, siden omtrent alle hobby vil koste penger. Dette er den typen mennesker som sannsynligvis få mer ut av sportsspill enn noen andre, selv de få mennesker som gjør en levende fra det. Forhåpentligvis, faller du i denne kategorien.

Det er når sports betting begynner å ta på seg ekstra betydning i en persons liv at de må være klar over hva som skjer, og innser at de kan ha et spilleproblem. Hvis sportsspill skaper problemer i en persons personlige liv, er det på tide å gjøre en endring, og hvis en person er i stand til å endre på egen hånd, er det kanskje på tide å gjøre det med litt hjelp.