Grunnleggende Sports Betting

Hvis du noensinne har ønsket å satse på en sportsbegivenhet, men ble overveldet av alt snakk om odds, punkt sprer, bookies og sportstipping, slappe av. Vi vil ha deg klar til å bli med på spenningen på et blunk. Mens ved første øyekast, kan verden av sports betting synes å være sammensatt, er det ikke på langt nær så skremmende som det kan virke.

“EN BIT OF HISTORY!”

Sports gambling har eksistert siden begynnelsen av USA, og kolonistene var kjent for å ha satset på kamper, hesteveddeløp, og selv cockfighting.

Gambling var en lang tid tradisjon i England, og det var bare naturlig kolonistene ville bringe sin kjærlighet til gambling over havet med dem.

På 1800-tallet, pedestrianism var sporten valg blant spilleavhengige. Men sporten slutt ble offer for rase fiksing og annen korrupsjon og offentlig mistet troen på det. På den tiden var baseball begynner å vokse, men som populariteten til baseball økt i den senere delen av århundret, så gjorde baseball spill , og populariteten satser på sporten ble brakt til forkant under 1919 World Series, som vil leve videre i infamy som Black Sox Scandal.

College idretter, som fotball og basketball, begynte å fange offentlighetens søkelys i de tidlige stadiene av det 20. århundre, og over tid, de to idretter rivaliserte snart baseball som populære totalisatorspill. For en del år, fotball og basketball spill ble plassert ved hjelp av odds, en praksis som fortsatt skjer i dag og er kjent som satser med penger linjen .

ADVENT AV POINT SPREAD

Det eneste problemet med pengene linjen er at en rekke av de college fotball og basketball spill var uoverensstemmelser og alle gamblers ville satse på samme lag, som ikke er hva bookmakere vil. I 1940 bookmakere endret ansiktet av sports gambling for alltid når de kom ut med punkt spredning.

Enkelt sagt, er poenget spredningen et handikap plassert på den forventede vinneren av en fotball eller basketball spillet i poeng. Hvis Lakers er forventet å rulle forbi Clippers, kan punkt spredt på spillet være så høyt som 20 poeng. I utgangspunktet betyr at 20 poeng trekkes fra Lakers ballen eller lagt til Clippers scorer for spilleformål. Hvis en spiller satser på Lakers, må de vinne med 21 eller flere poeng for gambler å vinne sin innsats. De plassere innsatser på de Clippers vil vinne hvis Clippers vinne spillet eller taper med 19 poeng mindre.

Den primære hensikten med punkt spredning var å hjelpe bookmakere balansere sine bøker. I stedet for det store flertallet av gamblers alle satser på samme lag, var det flere spill som er plassert på begge lag. Fordi bookmakere gjør satset risiko $ 11 for å vinne $ 10, vil balansert handling garantere bookmaker en gevinst uavhengig av hvilket lag vinner spillet.

TV eksplosjon av 1950-tallet var en vitamininnsprøytning for bookmakere, som sport og TV var en perfekt match. Folk fant snart ut at en innsats på et spill vil legge til spenningen av å se spillet og sports gambling har vært økende i en jevn hastighet hvert år.

STARTEN PÅ TOTALS

Bookmakere er ikke dumme, og de skjønte raskt at flere spillemuligheter de hadde for publikum, jo ​​flere innsatser publikum ville gjøre.

At tenkning førte til opprettelsen av totaler. Totaler, eller over / unders, er en innsats forslag hvor spillerne vedde på den kombinerte sluttresultatet, uten hensyn til vinneren av spillet.

Satser mot punkt spredt, med pengene linje, eller på total er de tre mest populære former for sportsspill som finner sted i dag. I de senere årene har bookmakere fortsatt å komme ut med flere spillemuligheter, som parlays og teasers.

En utmerket grundig titt på betting NFL teasers kan bli funnet i NFL Teaser Betting Guide ligger på toppen Tipping Anmeldelser nettstedet.

Du er nå godt på vei til å bli den spennende verden av sportsspill. Det neste trinnet er  å komme i gang i sportsspill .