NFL betting linjer – Patriots Besøk Seahawks

New England Patriots se etter en seier i en av de vanskeligste miljøer i NFL, som de besøker Seattle Seahawks, dette søndag klokken 16:05 ET på Qwest Field.

Tom Brady og Pats lovbruddet har sett fantastisk i sine tre siste kamper, men hva de gjorde med deres ingen klynge krenkelser i forrige uke mot Broncos var enestående. De klarte å gjøre 89 offensive spiller; Ludacris nummer.

“Mange viktige på (Brady) og vår kjører tilbake gruppen må få et visst press fra ham slik at han kan være quarter han kan være,” sa Ridley, som rangerer femte i ligaen med 490 rushing yards. “Hvis de sitter tilbake dit stirrer Brady i ansiktet hver spiller, kan vi ikke være en endimensjonal krenkelser”.

New England har den tredje beste kjører lovbrudd i ligaen, noe uvanlig for de siste årene av denne franchise. “Vi får mye nikkel forsvar,” Brady sa. “Når de legger små gutta der ute (i videregående), må vi dra nytte av det. Jeg tror vi spiller definitivt en mer fysisk stil og kontrollere tempoet i spillet ved å kjøre fotball. Vi må fortsette å gjøre det. Det har bare vært fem kamper.

Seattle trenger mye mer enn bare innsats av mengden. De trenger en intelligent spill, og spesielt deres rookie quarter å lage skuespill. “Jeg bruker den som ild,” Russell Wilson, som har blitt plukket ut fem ganger i sine to siste kamper, fortalte lagets offisielle hjemmeside. “Jeg ignorere støy hele tiden, men samtidig vet jeg at jeg må bli bedre”.