“History of Sports Betting”

MERK: Her er et kort utdrag fra Sports Betting Basics, vil min andre bok, som vil være tilgjengelig på Amazon den 3. juni Boken er rettet mot begynnelsen bettors, så mange av dere vet det meste av materialet dekket, men ut fra hvilke sider som er populære, hva er en Money line? og disse type sider alltid gjøre det bra, så det er nok av nykommere til sportsspill på en daglig basis.

HISTORY OF SPORTS BETTING

Bestemme opprinnelsen til sports betting er en vanskelig oppgave.

I sin reneste form, har sportsspill har eksistert i tusenvis av år, som folk har alltid satset på utfallet av en hendelse mellom to konkurrenter. Det ble kjent at mange romerske keisere nytes gambling og i mange år var det kun lovlig å plassere en innsatsi Roma på sirkus eller på vogn løp. Mye som moderne tid, gjorde ulovligheten av gambling ikke stoppe folk fra å ta del i det, imidlertid. Noen av de største syndebukkene var keiserne selv, med Augustus være en som er ofte forbundet med gambling.

Det vi kjenner som moderne sports betting er litt mer definert, men, og det tar sine røtter i engangs populært arrangement av pedestrianism, som i hovedsak er rase-walking. Pedestrianism var svært populær i begynnelsen av det 19. århundre England og snart gikk hånd i hånd med gambling. Koblingen med gambling ble så utbredt at Amateur Athletic Association ble grunnlagt i 1880 for å bidra til å stoppe rase festing og andre utspekulerte taktikk utformet for å påvirke utfallet av hendelser.

Mens pedestrianism kjørte en bølge av momentum i Europa, det forgrenet seg til andre land i stor grad på grunn av den relaterte gambling som fant sted blant annet i USA. Men som historien har vist oss, der det er penger, det er også uønsket tegn, og snart pedestrianism hadde integriteten til dagens profesjonell bryting.

Heldigvis for de som likte å gamble, pedestrianism nedgang sammenfalt med veksten av spillet baseball og snart baseball ble valget av bettors. Som med pedestrianism konkurrenter, baseball-spillere var ikke over kaste spill for overskudd og mer enn 40 år før den kjente Svart Sox Skandale av 1919, Louisville Grays ble funnet å ha kastet spill i 1877.

Det er viktig å huske at sports betting ble sett annerledes på slutten av 1800-tallet, som den 9 desember 1894, Washington Post Baseball Merknader gjennomført følgende om Chicago Colts leder Cap Anson: “Onkel Anson har allerede begynt å lage innsatser på stillingen Chicago Colts vil ha i løpet for National League Pennant neste år. Han satte opp $ 100 for noen dager siden at laget ville fullføre høyere opp i kappløpet enn Pittsburgh Pirates “. Unødvendig å si, dette ville ikke gå over bra i dag, men på slutten av 1800-tallet, den eneste bekymringen var med å kaste spill. En leder satse på sitt team for å gjøre det bedre enn en annen var helt akseptabelt.

Baseball feste ble stadig rykter, og det var i 1919 World Series som brakte ting i det åpne når de favoriserte White Sox tapte mot Cincinnati Reds og åtte spillere inkludert “Shoeless” Joe Jackson ble utestengt på livstid.

Jacksons engasjement med reparasjonen har blitt kraftig debattert og de i favør av hans gjeninnsettelse inkluderer politikere som Trent Lott, John McCain, og Strom Thurmond, sammen med spillere som Ted Williams, som betalte for en advokat ut av sin egen lomme for å jobbe på Jacksons gjeninnsettelse.

Baseball forble kongen av sportsspill i 1920 når andre idretter begynte å se en økning i popularitet, som naturligvis førte til en økning i satser under den såkalte “Golden Age” av idrett. Ett problem med å satse på beste bettingside i løpet av den tiden var at spill ble satse med odds og hvis en bedre likt en uoverkommelige favoritt, kan de finne seg selv å risikere $ 10 eller $ 20 for å vinne $ 1. Alt endret seg med innføringen av punktet spredt .