Innsats Fakta og Betting

 

Vi husker da ideen om sportsspill gjorde folk føler ubehag. Dette kan overraske deg, avhengig av din alder, men det var faktisk ikke så lenge siden. Folk ville knytte sportsspill med svært negative konnotasjoner. Alle som satser på idrett i utgangspunktet ble betraktet som en degenerert.

nordicbet betting

Heldigvis har den generelle holdningen til sports betting endret seg mye gjennom årene. Jada, det er fortsatt noen som synes det er galt, men de er i mindretall nå. Sportsspill er endelig begynner å bli betraktet som en sosialt akseptabel tidsfordriv.

Et resultat av denne holdningsendringen er at sportsspill blir snakket om mye mer. Folk kan diskutere det fritt, uten å bekymre deg for å bli dømt. Det betyr at det er mye mer tilgjengelig informasjon om emnet. Det er mange nettsteder dedikert til sportsspill, for eksempel, og selv de store sports uttak dekker sportsspill mye.

Det er flott at sportsspill er mainstream nå, og at det er nok av tilgjengelig informasjon. Det er en liten ulemper også skjønt. Mye av informasjonen som er der ute er ikke helt nøyaktig. Noe av det er ikke engang i nærheten av å være nøyaktig.

Vi tror det er viktig at du vet sannheten om sportsspill før du setter i gang. Det er noen fakta som du bør vite, og noen myter som du ikke bør tro. Det er derfor vi har vi skrevet denne artikkelen. Vi skille fakta fra fiksjon, slik at du vet nøyaktig hva du får inn.

Sportsspill kan være vanedannende

Alle kan bli avhengig av sportsspill. Det inkluderer deg. Ikke gjør den feilen å tro at du er immun, fordi du ikke. Ingen er. Det spiller ingen rolle hvor intelligent du er, eller hvor fornuftig du er. Det er altfor lett å bli revet med og la ting komme ut av kontroll. Enhver form for gambling kan ha denne type påvirkning .

Vi prøver ikke å hindre deg fra å satse på idrett her. Vi vil bare at du skal vite at avhengighet er en risiko. Hvis du har en vanedannende personlighet, eller ikke har mye disiplin, kan du tenke nøye om dette er det rette tidsfordriv for deg.

Hvis du bestemmer deg for å gå videre og begynne å satse på idrett, må du huske å sette et klart og rimelig budsjett for hvor mye du er villig til å bruke. Så hold deg til det, uansett hva som skjer. ALDRI spille med penger som du ikke har råd til å tape.

Komme i gang er enkelt

Her er en mer positiv faktum for deg. Det grunnleggende sportsspill er veldig grei, og det er ikke mye du trenger å lære. Så komme i gang er fin og enkel. Faktisk, hvis du følger våre hurtigveiledningen til sportsspill så vil du være å plassere innsatser før du vet ordet av det. Det er bare fem skritt du må ta.

 • Angi et budsjett
 • Bestem deg for hva du skal satse på
 • Bli med i en betting nettsted
 • Lær om odds
 • Lær de enkle innsatser

Vår hurtigveiledningen forklarer hvert av disse trinnene i detalj. Det tar ikke lang tid å lese, så gå videre og ta en titt. Ettersom tiden går, vil det være mye mer informasjon som du ønsker å lære, men det kan vente til nå.

Er du sannsynligvis kommer til å miste

Selv om det er lett å komme i gang med sports betting, vinne penger er ikke på langt nær så lett. Innse at du er mer sannsynlig å tape enn å vinne. Du kan vinne noen av dine innsatser, men er du sannsynligvis kommer til å tape penger totalt. Det er derfor det er så viktig å sette en rimelig budsjett.

Igjen, vi ikke fortelle deg dette for å ta motet fra deg. Vi vil at du skal ha realistiske forventninger om. Hvis du forventer å tjene lettjente penger, du bare kommer til å ende opp skuffet. Det er vanskelig å slå bookmakere, selv om du vet mye om idrett du satser på. Svært få mennesker trekke dette av.

Betyr dette at du bør ikke engang prøve?
Ikke i det hele tatt!

Millioner av mennesker over hele verden regelmessig satse på idrett. De fleste av dem tape, så hvorfor tror du de holder bruke pengene sine?

Det er fordi de liker det.

Sportsspill er mye moro, og det er en av de viktigste grunnene til hvorfor det er så populært. Det er en form for underholdning som alle andre, og å tape penger på innsatser er bare kostnaden for underholdning. Sjansen for faktisk å vinne noen penger, men lite sannsynlig, bare gjør det enda mer attraktivt.

Ikke mist motet av det faktum at du sannsynligvis kommer til å tape. Det er en god sjanse for at du har så mye moro som du ikke engang tankene.

Sportsspill kan være lønnsomt

Nei, vi er ikke motsi oss selv her. Vi sa at du sannsynligvis tape penger, ikke at du vil definitivt. Det er en stor forskjell.

Tror ikke folk som sier at sportsspill er for suckers, og at bookmakere er de eneste som tjener penger. Dette er rett og slett ikke sant.

Ja, de fleste bettors tape. Det er et faktum. Men det er også et faktum at noen bettors gjør en fortjeneste. Det er ingen grunn til at du ikke kan gjøre det samme.

Det er mulig for alle å tjene penger fra å satse på idrett.

Er lønnsomme sports betting enkelt? Absolutt ikke. Det finnes ingen snarveier til suksess, og ingen magiske systemer som er garantert å vinne. Den eneste måten å lykkes er å jobbe hardt. Veldig vanskelig.

Dessverre er dette grunnen til at folk flest taper. De mister ikke fordi det er umulig å vinne, de taper fordi de ikke er villig til å sette inn de nødvendige tid og krefter. Er du? Belønningen er der for å ta hvis du er.

Sportsspill og bettingsider handler om Luck

Vi hører dette mye. Det er tull. Spille i bettingsider lotteriet handler om flaks. Så spiller slots, roulette, eller noen andre casinospill. Spill på sport er ikke i samme kategori.

Vi ville aldri benekte det faktum at det er flaks involvert, fordi det vil være ganger når vi vinner en innsats vi ikke fortjener å, eller når vi mister en innsats vi burde ha vunnet. Vi er slutt kontroll over vår egen skjebne selv.

De beslutningene vi gjør vil ha en stor innvirkning på om vi vinner eller taper.

Vi er vellykket sport bettors, men ikke fordi vi er heldigere enn alle andre. Vi tjener penger fordi vi tar riktig tilnærming til sportsspill. Vi vet hvilke strategier for å bruke, og hvordan du bruker dem. Vi er dyktige på å identifisere verdi i spillmarkedet, og vi bruker mye tid på forskning og analyse.

Vi er faktisk ganske fornærmet når folk prøver å hevde at vi er bare vellykket fordi vi er heldige. Vi er gode på det vi gjør, og vi har tjent vår suksess ved å sette i timene.

Så hvis du klarer å lykkes som en sport satset også, ikke noen gang la noen fortelle deg at det er bare fordi du er heldig. Det vil være fordi du har jobbet hardt, og konsekvent gjort gode beslutninger.

Det er en flip side til dette selv. Ikke vær for rask til å skylde flaks når ting ikke går din vei. Mens det er lett å anta at du bare opplever en uheldig tapende strek, det er ikke alltid tilfelle. Noen ganger tapene vil være et direkte resultat av feilene du har gjort.

Skylde din mister strek på uflaks er ikke til å løse problemet, så sørg for at du er ærlig med deg selv. Analysere hva du gjør, og foreta justeringer som er nødvendig.

Du må være matematisk geni

Vi er nødt til å være ærlig med deg, det er mye matematikk involvert ved å satse på idrett. Tall er overalt, og de er viktige. Forstå hvordan å manipulere tallene vil hjelpe deg betydelig.

Trenger du å være en matematisk geni for å lykkes selv? Nei. Dette er en komplett myte. Det blir gjentatt ofte en myte, men en myte likevel. Vi personlig kjenner flere personer som gjør en anstendig sum penger fra sports betting, til tross for ikke å være matematisk tilbøyelig.

Du må gjøre noen beregninger ved å satse på idrett. Det er ikke å komme bort fra det. De fleste av disse beregningene er ganske grunnleggende skjønt, og relativt enkelt å gjøre. Så det er absolutt ingen grunn til bekymring dersom matematikk ikke er din sterke punkt. Dette vil ikke ødelegge sjansene for suksess på noen måte.

Satsingen på høye odds er mer lønnsomt

Vi får hvorfor folk tror dette. Jo høyere odds, jo høyere den potensielle utbetalingen. Nøkkelordet her er “potensial” skjønt.

Forestill vi ga deg muligheten til å satse på det første kortet deles ut fra en nylig stokket pakke med spillkort. Vi tilbød to mulige innsatser, som følger.

 • $ 10 for å vinne $ 100 på kortet er det syv av diamanter.
 • $ 10 for å vinne $ 20 på kortet som alle andre kort.

Hvilken innsats ville du gå for?

Du bør gå for den andre, og du forhåpentligvis vet hvorfor. Den første innsatsen har høyere odds, og den potensielle utbetalingen er bedre. Det er bare en veldig liten sjanse til å vinne denne innsatsen skjønt. Utbetalingen er lavere på den andre innsatsen, men du er ekstremt sannsynlig å vinne.

Ser du hvor vi skal med dette? Odds i sportsspill er alltid knyttet til mulighetene for en innsats vinne. Jo mer sannsynlig at innsatsen er å vinne, vil lavere odds være. Jo mindre sannsynlig at innsatsen er å vinne, jo høyere odds vil bli.

Når du velger å satse på høyere odds, er du redusere dine vinnersjanser. Dette motvirkes ved å ha muligheten til å vinne enda mer penger. Til syvende og sist er det ikke mer eller mindre lønnsomt enn å satse på lave odds i det lange løp.

Det som teller er verdien at oddsen representerer.

Verdi er beregnet ved å sammenligne oddsen for en innsats for å sjansene for at innsatsen vinne.

Når sjansene for å vinne er høyere enn oddsen antyder, er en innsats sies å ha positiv verdi. Når sjansene for å vinne er lavere enn oddsen antyder, er en innsats sies å ha negativ verdi.

Forvirret? Ikke bekymre deg. Vi forklarer verdi i mer detalj i det følgende artikkelen.

 • Identifisere verdi i oddsen

Hvis du er seriøs om å tjene penger fra sports betting, så du kommer til å ønske å ta deg tid til å lese gjennom denne artikkelen. Verdi er et viktig konsept som du må forstå for å være vellykket.

For nå, bare vet dette. Størrelsen på oddsen er bare én faktor å vurdere når du plasserer dine innsatser. Ikke noen gang satse på høye odds utelukkende på grunn av potensialet for større utbetalinger, som denne tilnærmingen er sikker på å koste deg penger.

Progressive Betting Systems Work

Denne spesielle stykke fiksjon er farlig. Hvis du bare ta én ting vekk fra denne artikkelen, kan du la det være at progressive satser systemer ikke fungerer. De er grunnleggende feil, og til slutt ubrukelig. Hvis du ikke ønsker å gå blakk, så vi foreslå å unngå dem helt.

Hva er progressive satser systemer?

Vi har nesten ikke ønsker å svare på dette spørsmålet, som vi kunne hevde at det er bedre å ikke vite. Vi vil ikke at du ser andre steder for informasjon om, og får dårlig råd. Så her det går.

Progressive satser systemer innebærer å justere våre blog staver basert på resultatene av tidligere innsatser. Det finnes to hovedtyper.

 • Positive progresjon systemer
 • Negative progresjon systemer

Med positive progresjon systemer, er våre innsatsen økes etter en seier og reduserte etter et tap. Så, for eksempel, kan vi gå fra $ 20 til $ 25 etter en seier. Og fra $ 20 til $ 15 etter et tap.

Teorien bak positive progresjon systemer er at vi kan gjøre større fortjeneste når vi går på en seiersrekke, og minimere våre tap når vi går på en losing streak.

Vi erkjenner logikken her, og forstår at disse systemene er relativt harmløse. De gjør absolutt ingenting for å forbedre våre totale vinnersjanser, men de er neppe til å koste oss mye heller.

Negative progresjon systemer, men er ikke ufarlig. Disse er i hovedsak den omvendte av positive progresjon systemer. Innsatsen er økt etter et tap, og redusert etter en seier. Teorien her er at ved å øke våre staver etter et tap, vil vi være i stand til å gjenopprette våre tidligere tap når vi vinner.

Logikken kan virke lyd, og det er nøyaktig hvorfor disse systemene er så farlig. Det er veldig lett å tro at stadig økende innsats etter tap til slutt vil resultere i et overskudd. Alle vinner til slutt, ikke sant?

Dette gjelder til en viss grad, men å miste streker kan vare i lang tid. Ved stadig å øke innsatsen etter hvert tap, kan innsatsen lett få så høy at de er uoverkommelig. Og det er da hele systemet bryter sammen.

Hvis du virkelig ønsker å vite mer om progressive satser systemer, har vi dekket dem mer omfattende på neste side. Husk at de rett og slett ikke fungerer ved å satse på idrett skjønt.

 • Progressive Betting Systems

Online Betting er ikke trygt

Er det trygt å satse på nettet? Dette er et spørsmål vi høre mye. Vi sier alltid ja, men mange mennesker ikke tror oss først. De trenger overbevisende før de vil ta vårt ord for det. Dette er vanligvis fordi de har blitt fortalt noe annet. Selv om online betting har eksistert i over to tiår nå, og er en legitim og regulert bransje, myten om at det ikke er trygt vedvarer.

Naturligvis, i begynnelsen var folk skeptiske til å satse på nettet. Vi var også! Internett var fortsatt relativt nytt, og ideen om å sette inn penger på nettet for å plassere ekte penger innsatser var skremmende å si det mildt. Kan disse betting nettsteder være klarert med pengene våre? Skulle de betale oss våre gevinster?

Vi hadde rett til å være bekymret om sikkerheten av online spill tilbake da. Disse nettstedene ikke ble regulert, så det var praktisk talt umulig å vite om de kan stole på. Vi måtte bare ta en porsjon tro. Dessverre viste det seg at noen områder ikke kunne stole. Vi fikk lurt et par ganger, det samme gjorde mange andre.

Det er veldig forskjellig i disse dager.

La det være klart. Det er fortsatt noen spill nettsteder som ikke kan stole på. Forskjellen er at det er mye lettere å unngå dem. Det er ikke mange av dem, og de er lett mindretall av nettsteder som har bevist at de kan stole på.

Det finnes utallige betting nettsteder som er fullt lisensiert og regulert, etter å ha vært rundt i svært lang tid. Disse nettstedene har gode spor poster, og deres omdømme kan ikke bli kalt inn spørsmålet. Det faktum at slike steder finnes, og tjeneste millioner av kunder over hele verden, er mer enn nok bevis på at online spill er trygt. Det er bare et spørsmål om å bruke de riktige områdene.

Vi kan hjelpe med det. Våre anbefalte sports betting nettsteder har alle blitt grundig sjekket ut, og vi kan forsikre deg om at de er så trygge som de kommer. De skjer også å gi en svært god service, og det er derfor vi anbefaler dem!