Norge Betting nettsteder og Bookmakere

Norge er et naturskjønt skandinavisk land som er kjent for å ha en ekspansiv og røff kyst og naturskjønne funksjoner som dype fjorder og høye snødekte fjell. Nordmenn har en sterk økonomi og en lav arbeidsledighet som bidrar til en generell høy levestandard.

Med en god mengde av disponibel inntekt, mange nordmenn liker å gjøre litt betting. Norge tilbyr ikke de beste alternativene når det kommer til gambling. Tippere tilbys lotterier, sportsspill, casino spill og hesteveddeløp blant annet, men disse aktivitetene alle faller inn under et statlig monopol. De eneste enhetene som er tillatt å tilby betting er Norsk Tipping som driver lotteri spill inkludert sports betting, og Norsk Rikstoto som oppsyn pari-mutuel satser.

norwegian betting

De eneste lovlige online betting alternativer er internett satser plattformer tilbys av Norsk Tipping og Norsk Rikstoto. Stadig flere norske idretts bettors som ønsker bedre odds og flere satser alternativer er å snu til utenlandske online bookmakere å få sin handling. Mens plassere innsatser med utenlandske operatører anses ulovlig, gjør at myndighetene ikke forfølge deltakere. Uakseptable utenlandske operatører er bøtelagt om og regjeringen tvinger bankene til å blokkere overføringer mellom tippere og utenlandske bookmakere. Likevel, for norske idretts gamblere, det er andre lett tilgjengelige betalingsmåter og hundrevis av Internett bookies godta spill fra norske tippere.

Hva er de beste Sport Betting nettsteder og Bookmakere for Norge?

Norske idretts bettors vil finne at de største og mest pålitelige navnene i online bookmakere tar imot veddemål fra nordmenn. Dette er gode nyheter for tippere som ønsker å satse med industriledere som Bet365  og  Betclics . Erfarne tippere vet at Expek t, Betsson , og Bwin tilbyr tilpassede betting tilbud og markeder for norske spillere. Norske sportsspill aficionados også stole Vernons  og  BetAtHome  å tilby daglige gratis spill og gode lojalitetsprogrammer . Online bookmakere som  Favbet  blir respektert for sine gode innskuddsgrenser . Disse bookmakerne kan ikke være lisensiert eller regulert i Norge, men som ikke stoppe dem fra å operere til de høyeste industristandarder.

Hva er de mest populære idrettene i Norge?

Å være en nordlig land som ser sin andel av kaldt vær og snø, vintersport er ganske populær her. Ski, curling, skøyter og ishockey er noen av favoritt idrett i Norge. Norske utøverne også utmerke seg på friidrett, håndball og landhockey. En av de mest høyprofilerte sport her er fotball.

Er Online norske bettingsider lovlig i Norge?

Onlinespill er lovlig i Norge, så lenge det er gjort på en Norsk Tipping eller Norsk Rakstoto betting nettsted. Mange norske idretts spillere valgte å plassere sine innsatser med offshore utenlandske bookmakere. Denne praksisen er ulovlig, men myndighetene ikke straffe spillere. Det er over 300 internett norske bettingsider som godtar spill fra norske aktører. Det har vært diskusjoner om å blokkere utenlandske spillsider, men at tiltaket ikke ut til å være nært forestående. I mellomtiden, norsk idrett gambling fans fortsetter å bruke utenlandske bookmakere uten frykt for represalier.

Er det noen Sportsspill bonuser og gratis spill for norske spillere?

Norske sports fans blir behandlet til mange verdifulle tilbud og kampanjer. De mest respekterte merkevarer i online book konkurrerer om sin del av norske spillemarkedet, og det betyr at bonuser i massevis for tippere. Betfirst , Fun88 eller Betway er500 kroner gratis spill er gode de til å begynne med. Mybookie tilbyr pratically et ubegrenset bonus, flott for høye forekomster.

Norwegians jakt etter bonus satser penger er på hell. 18Bet , Dafabet eller JetBull  gjør det enkelt å innkassere en Deres nær € 50 velkomstbonuser som gjør Nordicbet Med 4000 kroner opprykk. Hvis du ønsker å få hendene på andre kule tilbud da Super Lenny  kan gjøre det skje.

Det er massevis av enkle å kreve bonuser tilgjengelig for norske bonus jegere og disse gode tilbud er funnet i kampanjer delen på Gamblingjudge.com. Få din dag.