Tall å lotto

Følgende skal gjelde for Numbers

(1) Alle tall spill er basert på tall som er hentet fra de respektive lotto eller Powerball.
(2) Bonus ball (e) eller powerball (e) vil bli inkludert dersom alternativet er valgt på den tiden at spillet er plassert.
(3) Bonus ball eller Powerball spilltyper gjelder for bonus ball eller Powerball bare.
(4) Alle tall innsatser for en spesifikt trekning må plasseres og bekreftet før det første nummeret er trukket. Hvis en eller annen grunn, er en innsats plassert etter det første tallet er trukket, vil spillet bli annullert og innsatsen returnert.
(5) Alle spill er gyldige for trekningen som er registrert på innsatsen bekreftelse, dvs. kontoutskrift eller billett.
(6) Hvis en trekninger tid er re-planlagt til en annen gang i løpet av 24 timer den annonserte tidspunktet for trekningen alle spill på uavgjort vil stå med mindre innsatser plassert er sent.
(7) Tall trekker skal resulterte i samsvar med den første offisielle resultatet som oppnås fra den offisielle lotto eller power nettside, uavhengig av eventuelle etterfølgende opphevelse av dette resultatet på grunn av diskvalifisering eller på annen måte.
(8) Hvis en eller annen grunn, Betting Verden er i stand til å få alle detaljene som er nødvendige for å avgjøre noe marked for en bestemt uavgjort innen 48 timer, vil alle spill på dette markedet bli annullert.
(9) Hvis en kunde velger fire (4) tall og tre av disse ballene er trukket, er det ingen utbetaling, også med 2 og 3 tall etc. Alle de valgte numrene trenger å bli trukket for at innsatsen for å vinne.

Tall resultater skal innhentes fra følgende offisielle kilder:

SA Lotto www.nationallottery.co.za
SA Lotto Plus
SA Powerball
UK Lottery www.lottery.co.uk
UK 49s www.49s.co.uk
Canadian Lotto www.lotterycanada.com
gresk Lotto www.opap.gr
gresk Powerball
Hong Kong Lotto
spansk Lotto www.elgordo.com

lotto