“Harness Racing” – Oppføringer og resultater

Hver horseplayer trenger å vite hvem som er i gang og hvordan de er ferdig. Her er de beste kildene for oppdatert oppføring og rase resultatdata for nordamerikanske travløp.

horses photo

Equibase Entries
melding av spor og dato for alle sporene i Nord-Amerika.

USTA Oppføringer og resultater
Oppføringer og resultater etter dato og spore for USA fra USTA.

Canadiske Entries
melding av spor eller dato for kanadiske sele spor fra Standardbred Canada.

Også søkbar av hest, driver og trener.

Canadiske Resultater – Resultater av spor eller dato for kanadiske sele spor fra Standardbred Canada. Også søkbar av hest, driver og trener.

Sele Stakes Races
Kommende stakes løp på nordamerikanske sele spor oppført etter dato fra USTA.

Virtual Stabil
Registrer deg for å få e-post når hestene du angir føres eller fullføre et løp fra Track.

 

Det er tre hoved raser av veddeløpshest i Nord-Amerika. Fullblodshester og Quarter Horses galopp i løpet av skitt eller torv spor henhold sal, kontrollert av en jockey. Standardbreds i Nord-Amerika rase med sulkyer (også kjent som “sykler”), kontrollert av en sjåfør som rir i sulky, derav begrepet “sele racing”. Fullblodshester er ganske utbredt over hele kontinentet, Quarter Horses er mest fokusert på den sørvestlige USA med sine beste løpene holdt på Ruidoso, New Mexico og Los Alamitos, California, mens Standardbred travløp er mer populært i Canada og i de nordøstlige statene, gitt sin all-weather allsidighet.

  Standardbreds rase over mye hardere underlag, enten skitt spor rullet hardt, eller mer vanlig, grus spor bygget fra fint knust stein. I tillegg, i motsetning til fullblods og Quarter Horses, Standardbreds ikke galoppere, men i stedet rase med en foreskrevet gangart, enten pacing eller trav, og en hest som bryter at skride mid rase må flytte ut av veien og tillate andre å passere før han eller hun har gjenvunnet riktig racing gangart.

Quarter Horses me bestebettingside.com

  Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i en diskvalifisering og blir plassert av dommerne bak hesten (e) som ikke var i stand til å passere. En annen stor forskjell er rase avstander. Fullblods rase fra 4 1/2 stadier opp til så mange som 2 1/2 miles (lenger hvis over gjerder), Quarter Horses er kort avstand sprintere, fra 220 yards opp til maksimalt 1000 yards, mens Harness racing er mest omstridt på standard avstand på 1 mil; rasen ble grunnlagt fordi den bare gir hester som kan tempo eller overøse en mil i en kvalifiserende tid.

De fleste sele spor, for eksempel Yonkers, NY, er bare 1/2 mil rundt, så hver rase starter på mållinjen og går 2 runder. Hovedkvarteret til nordamerikanske travløp er uten tvil Meadowlands i New Jersey, som er en 1 mile oval som tidligere vert fullblods racing også. Mange spor er 5/8 mile ovaler krever løp å bestebettingside.com kjøre 3 svinger, starter på backstretch, mens Canadas topp spor, Woodbine og Mohawk, er 7/8 miles rundt. Travløp bruker ikke en stasjonær start port, i stedet løperne linje opp bak en bevegelig port (en bil eller lastebil utstyrt med bevegelige “vinger” på hver side, som tjener som en barriere), komme inn skride følgende porten, og når bil passerer startsted, akselererer vekk fra feltet og folder i vingene, slik at racing å begynne.