Hvordan vi rangerer Gambling nettsteder

På BesteBettingSide.com, vi er 100% forpliktet til å gi våre lesere med den informasjonen de ønsker og trenger å høre. En rekke andre nettsteder fokusere for mye på underholdende eller mate sine lesere ligger så lenge det er hva de tror de ønsker å høre. Dette resulterer i unøyaktig informasjon og er ærlig talt en bjørnetjeneste til deg leseren. Dette er ikke hvordan vi opererer her på BesteBettingSide.com.

Vi er opptatt av å gi deg den mest nøyaktige og fullstendige opplysninger tilgjengelig og fungerer som den mest omfattende ressurs for gambling informasjon på internett. Vi ønsker å være et sted du kan stole på at informasjonen du mottar kan være klarert og brukes på gambling liv. Dette betyr ikke at vi fortsatt ikke prøve og gjøre det på en underholdende måte; vi bare prioritere.

games photo

Hvorfor du bør ikke stole mest anmeldelser

Dessverre, de fleste vurderinger på Internett for gambling nettsteder er skjeve. Dersom anmeldelsen kommer fra en enkeltperson, de mest sannsynlig hadde en polarisert opplevelse. De hadde verken den beste opplevelsen i verden, og det er derfor de velger å gjennomgå en gambling side, eller de hadde den verste opplevelsen noensinne, og er lufting sine frustrasjoner i form av en anmeldelse.

Disse brukerne vanligvis bare utgjør en liten brøkdel av brukerne av et område, og derfor du ikke får mye av et nøyaktig bilde av hvordan ting er. Tenk på den siste gangen du skrev en anmeldelse for et sted? Vi vil våge å gjette at det var sannsynligvis etter en virkelig fantastisk eller knusende forferdelig opplevelse. Ingen synes å skrive vurderinger når ting går etter planen.

Den andre grunnen anmeldelser kan være skjev skyldes økonomisk motivasjon og selskaper som setter profitt foran sine lesere. Mange review sites har økonomiske avtaler med online gambling nettsteder og blir kompensert for portretterer nettstedet i et godt lys. De økonomiske betingelsene er fine, men når vurdere området velger å forlate nøyaktig gjennomgang og etiske standarder for å gjøre raske penger, det blir et problem, og spillere kan bli skadet i prosessen.

Dessverre, dette vil trolig aldri kunne bli stoppet. Vår første anbefaling for å bekjempe dette er selvsagt å bruke våre vurderinger som vi alltid sette deg først. Hvis du klarer å bruke noen utenfor gjennomgang kilder, ønsker vi å peke ut noen røde flagg du kan se etter for å finne ut om en anmeldelse er sannsynlig å være korrekt eller ikke.

Positiv

En av de største gjennomgang røde flagg er hvis 100% av informasjonen er positiv. Tenk på din favoritt restaurant. Hvis du skulle gi en faktisk ærlig vurdering av det, vil 100% av ting være positiv? Vil det være noe de kan forbedre på? Selvfølgelig, det ville ikke være tilfelle. Det er alltid ting som selv de beste og mest suksessrike bedrifter i verden kan forbedre. Hvis du kommer over en vurdering som er 100% positive, bør du være på vakt. Dette betyr ikke at informasjonen er nødvendigvis falsk som anmeldelsen kan bare komme fra noen som er svært begeistret for området, men i verste fall bør du vite at det ikke kommer til å være en fullstendig gjennomgang.

Altfor positivt språk

Vær på vakt mot vurderinger som synes å være å prøve å selge deg på hvor stor et område er. Igjen, det er helt ok for anmeldere å bli begeistret online gambling nettsteder, men altfor over toppen kan være et rødt flagg. For eksempel, la oss si at et område er kommenterer sin gjennomgang på innskudd alternativer av et nettsted. Det er bare et visst nivå av spenning som du kan oppnå når du snakker om innskuddsalternativer. Hvis området sier noe sånt som, “Oh my gosh! Dette er den største og mest fantastiske og helt på topp og kuleste innskudd alternativer som noensinne har blitt laget. De er mer bemerkelsesverdig enn en behandling for kreft !!!”kan det være lurt å ta et skritt tilbake fra den anmeldelsen eller i det minste lese det med et skeptisk øye. Vi elsker positivitet, men bare være på vakt hvis det virker over toppen eller falske når vi vurderer en online gambling side.

Ufullstendige opplysninger eller ikke støttes Statements

Dette er mer vanlig i vurderinger som ikke prøver å være villedende, men er bare ufullstendig og bortkastet tid å lese. For eksempel, la oss fortsette med våre innskudd eksempel ovenfra. Hvis området sier noe sånt som: “Dette området har de beste innskuddsalternativer”, og det er alt de sier om det, bør du bremse ned. Hvorfor er innskuddsalternativer de beste? Hva er innskudds alternativene? Hva gjør dem bedre enn de andre alternativene? Dette er alle spørsmål som en fullstendig gjennomgang bør være i stand til å svare. Igjen, dette er mindre vanlig på vurderinger som prøver å være villedende og mer vanlig på vurderinger som er bare ufullstendig eller har faktisk ikke gjort mye lekser på nettstedet.

Våre kriterier

En gjennomgang er bare effektiv hvis de rette kriteriene blir anmeldt. Hvis vi prøvde å gå gjennom en online gambling side basert på tilfeldige ting som hadde ingenting å gjøre med din spillopplevelse, hva ville være poenget? Svaret er at det ville være noe poeng. For å gi deg et bedre inntrykk av hvordan vi nærmer gjennomgå online gambling nettsteder, vil vi gjerne gå gjennom de vanlige kriteriene vi se på.

Sikkerhet og troverdighet

Dette er uten tvil den viktigste faktoren vi ser på. Hvis du ikke kan stole på eierskap team av et nettsted, bør du aldri spille der. Hvis du ikke kan stole på eierskap team av et nettsted for å beskytte deg mot eksterne sikkerhetstrusler, bør du aldri spille der. Av den grunn er dette den viktigste og første faktoren vi alltid se på. Med de andre kriteriene vi se på, vil vi fortsatt liste området og vurdere selv om de får forferdelige karakterer i hver kategori. Hvis et nettsted får dårlige karakterer i sikkerhet eller pålitelighet, vil vi ikke selv sette dem på nettstedet vårt. Vi tror ikke de fortjener anerkjennelse eller tiden på dagen hvis de ikke kan stole på.

Vi ser på flere faktorer når vi analyserer sikkerheten og påliteligheten til et område som inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • industrien omdømme
  • Hvor lenge de har vært i virksomhet vellykket
  • Assosiert lisensiering og styrende organer
  • Nyheter og tidligere hendelser eller hendelser
  • Begrunnet kundens problemer og kommentarer
  • Enhver annen relevant informasjon og data

Ved å se på alle disse faktorene, kan vi gjøre vårt beste for å gi en grundig og fullstendig gjennomgang av sikkerheten og påliteligheten til en bestemt online gaming nettsted.

Innskudd og uttak

Etter sikkerhet og pålitelighet, den nest viktigste faktoren vi se på når vi vurderer en online gaming nettsted er deres innskudd og uttak prosesser. En gambling nettstedet er bare kvalitet hvis du er i stand til å legge til eller fjerne penger raskt når du vil. Det er flere faktorer som vi ser på spesielt med innskudd og uttak.

  • Variasjon av alternativer
  • Vi liker å se på alle de ulike alternativene som er tilgjengelige. Hvis et nettsted har bare noen få alternativer eller mindre tradisjonelle alternativer for å flytte pengene rundt, vil de få lave karakterer fra oss. Du bør være i stand til å flytte penger med letthet hvis du er kommet i gang, eller hvis du er klar til å nyte spoils av en stor seier.
  • Hastighet
  • Foruten å ha mange muligheter til å sette inn og uttak, tar vi en titt på hastigheten til begge disse prosessene. Vanligvis vil dette variere betydelig mellom ulike områder, så det er av den største betydning for å vurdere. Vi vil også jevnlig se tilbake på dette spesielt for å sørge for å holde vår gjennomgang oppdatert med eventuelle endringer i hastigheten på prosessene. Ingen liker å vente med å spille eller vente å få sine gevinster. Jo saktere området, jo lavere gjennomgang rangering.
  • Grenser
  • Vi liker også å ta en titt på hvor mye nettstedet kan du sette på eller ta av i en enkelt transaksjon samt per måned. Enkelte områder vil ha begrensninger basert på noen parametere på hvor mye du kan flytte rundt. Dette er viktig hvis du er en stor spiller, eller hvis du er en rekreasjons spiller som har en stor seier. Vi forstår at på grunn av tredjeparts behandling er det begrensninger i bransjen som vi tar hensyn til, men vi kan fremdeles sammenligne grensene for disse områdene mot andre nettsteder i bransjen.
  • Avgifter
  • Det er vanlig i bransjen for at det skal være små avgifter knyttet til uttak på grunn av behovet for tredjeparts behandling. Noen nettsteder, men tillater et visst antall gratis transaksjoner per måned, mens noen steder ikke tilbyr det. Enkelte områder vil ha små og rimelige avgifter, og noen områder vil ha avgifter som vil gjøre ansiktet ditt cringe. Før du velger en online gambling hjemme, er dette svært viktig informasjon som du kommer til å ønske å vite om.
  • Pålitelighet
  • Dette er like viktig, om ikke viktigere enn de ovennevnte kriteriene. Hvis transaksjonene ikke er pålitelig og konsekvent, så har du sannsynligvis ikke kommer til å ønske å spille på et nettsted. Vi tar en titt på så mye informasjon er tilgjengelig på nettet og på fora for å prøve og se om det er et mønster av pålitelighet i innskudd og uttaksprosesser. Hvis vi ser noen problemer som ikke ser ut som one-offs, vil vi inkludere dem i våre rangeringer. Dette er ikke det samme som troverdighet som vi snakket om tidligere. Vi er bare snakk om pålitelighet i aktualitet av utbetalinger. Hvis det er problemer med utbetalinger alle sammen, vil området trolig flagger våre troverdig kriteriene, og ikke engang gjøre det på nettstedet vårt. Vårt endelige mål er å gi deg fullstendig informasjon slik at du kan ta informerte beslutninger og beskytte deg selv og dine penger.

Brukergrensesnitt

Når vi har gjennomgått bak kulissene prosesser som er de viktigste (sikkerhet, pålitelighet, innskudd og uttak) vil vi begynne å ta en grundig titt på den faktiske funksjonelle spill deler av nettstedet. Den første og mest åpenbare stedet som vi ser er brukergrensesnittet. Brukergrensesnitt viser til hvordan det ser ut når du spiller spillet, og hvor lett denne prosessen er. Inkludert i brukergrensesnittet er følgende:

  • Grafikk og Erfaring
  • Vi ser på kvaliteten på grafikken og hva slags erfaring de produserer. Grafikk bør være av høy kvalitet, glatt, og relevant for de spillene som du spiller. Dette er svært viktig for å skape en morsom og spennende spill atmosfære. Nettsteder som ofrer dette vil bli lagt merke til i våre vurderinger som vi tror dette er ekstremt viktig.
  • Totalt Layout
  • Det er ikke morsomt å bruke et nettsted hvis du stadig får tapt eller har problemer med å finne det du leter etter. En godt satt sammen området kommer til å ha en layout som er brukervennlig og gjør det super enkelt for deg å finne det du leter etter. Vi vil typisk ha flere brukere som ikke er datamaskinen kunnskapsrike prøve ut et nytt nettsted som vi vurdere det, og la oss få vite hva de tenkte om navigasjon. Layout vurderinger er mye bedre når de ikke kommer fra folk som tilbringer 15 timer i døgnet på en datamaskin og har erfaring i gambling industrien allerede.
  • Spillets
  • Den viktigste faktoren vi veier med brukergrensesnittet er gameplay. Dette refererer til knapper og kontroller som du bruker til å spille dine favorittspill. De er enkle å bruke og enkle å forstå? Er det en ytterst ubehagelig læringskurve for å spille et enkelt spill? Har du alle alternativene du ønsker? Dette er ting vi veier tungt før du gir vår gjennomgang på brukergrensesnittet og gameplay.

Spill

Vi tar en tung titt på spillene som tilbys av hvert område vi gjennomgå og vi sammenligne det til andre nettsteder i bransjen. Å ha en rekke valg på plass er viktig for et nettsted for å være helt på topp i vårt sinn. Hvis de bare tilbyr noen alternativer, det er en sjanse du blir lei, eller du blir sittende fast hvis du får kløe en dag for å prøve noe nytt. Selv om dette ikke kan være viktig hvis du har en kamp og bare ett spill som du elsker, vi ønsker fortsatt å inkludere en omfattende gjennomgang av det for de spillerne som det er viktig å. (Les på sportsnorge.no)

Bonuser og kampanjer

Online gambling nettsteder er svært konkurransedyktige når det gjelder å prøve å få nye kunder og holde dem rundt. Hva betyr dette for deg? Tonnevis av gratis ting, gratis spill og gratis penger. Dette er sannsynligvis det området som områder avviker mest på, og kan også være en av de viktigste for bunnlinjen på slutten av dagen. Mange nettsteder tilbyr relativt de samme spillene, har lignende grensesnitt og lignende innskudd og uttak, men bonus strukturer kommer til å variere sterkt.

Kundeservice

La oss innse det; vi alle trenger litt hjelp iblant. Nå som vi er ferdig med å høres ut som en psykiater eller en motiverende foredragsholder la oss snakke om våre kriterier vi ser på for kundeservice av online gambling nettsteder. Først ser vi på de ulike typer eller mediene av kundeservice som tilbys. Har de tilbyr bare e-poststøtte, eller de har live chat support og telefonstøtte i tillegg? Er de tilgjengelig 24/7 for bare i løpet av noen timer? Hvor lang tid tar det dem til å svare? Når vi ser på alt dette, vi liker å se på faktisk hvor effektive deres kundeservice er. Er det store språkbarrierer som gjør det vanskelig å få hjelp? Har de faktisk har muligheten til å hjelpe deg eller gjøre de har til å eskalere dine spørsmål til noen andre?

Alt dette er ikke viktig før du virkelig trenger hjelp, og da er det det viktigste. Derfor tar vi tid til å gjennomgå kundeservice og sine prosesser intenst når du gjør en gjennomgang av et online gambling side. Les mer om Grundläggande Sports Betting